Tutarak çıktın atarak kalacaksın!

Tutarak çıktın atarak kalacaksın!

admin
admin
20 Mart 2019 Çarşamba 13:55
Tutarak çıktın atarak kalacaksın!

Vedat REFAYELİ

Hepimiz de biliyoruz. Onca mücadeleye, onca atılan gole, galibiyete rağmen BB Erzurumspor’un süper lige çıkması penaltı kurtarılmasıyla olmuştu.

Yani Erzurum bir bakıma kaleci Hakan Cambazoğlu’nun sayesinde tutarak şampiyon olmuştu. Ama görünen o ki bulunduğu süper ligde kalması için tutmasından çok atması gerekiyor ve şu an itibariyle de onu iyi yapıyor değil.

Zaten teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da ‘bitirici adam’ eksikliğine dikkat çekerken kalıcı olmak için çok atmak gerektiğine işaret ediyor. Hele de ligin boyu kısaldıkça atmanın ne denil önemli olduğu daha net ortaya çıkıyor.

Şimdi tutmak da yetmeyecek gibi görünüyor ve bu ligde kalıcı olmanın ancak atmakta yattığının futbolcular da farkına varması gerekiyor!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.