TÜRKİYE BÜYÜKLER FERDİ BOKS ŞAMPİYONASI YARI FİNAL MAÇLARI YAPILDI

Türkiye Büyükler Ferdi Boks Şampiyonası'nın 5. günü Yarı final müsabakalarıyla devam etti.

30 Kasım 2012 Cuma 17:08
TÜRKİYE BÜYÜKLER FERDİ BOKS ŞAMPİYONASI YARI FİNAL MAÇLARI YAPILDI
46, 49, 52, 56, 60, 64, 69, 75, 81, ve 91 kilolarda ringe çıkan sporcular kıyasıya mücadele etti. Müsabakalar tek ringde oynandı. 40 sporcudan 20’si finale çıkmaya hak kazandı. 

Şampiyonada 46 ve 49 kilolarda Samet Mert Çeliksoy ile Muhammet Emin Taha Dogan ve Ferhat Pehlivan ile Yunus Duman, 52 kilolada Erdal Inanlı ile Umit Zengin ve Aydın Sakal ile Murat Mut, 56 kiloda Furkan Ulas Memis ile Abdullah Dursun ve Mehmet Topçakan ile Selçuk Eker, 60 Kiloda Bunyamin Aydın ile Burak Taştan ve Fatih Keleş ile Remzi Uyar, 64 kiloda Caner Onayaker ile Hüseyin Karslıoğlu ve Ural Karslıoğlu ile İbrahim Kazancıoğlu, 69 kiloda Erdil Keyf ile Onur Siphal ve Abdulkadir Koroğlu ile Hasan Ozan, 75 Kiloda Sefa Karadeniz ile Mehmet Başar Başak ve Erol Özkal ile Eren Elveren, 81 kiloda Avni Yıldırım ile Burak Aksin ve Cem Karlıdağ ile Dindar Gölcek, 91 kiloda ise Bayram Muzaffer ile Ümitcan Patır, Şeyda Keser ile Rüstem Abdullahoğlu, Yusuf Açık ile Ulas Kaya ve Erhan Muhammet Acı ile Ali Eren Demirezen mücadele etti.

Editör

Son Güncelleme: 30.11.2012 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.