TÜFAD’DAN ERZURUM GHSİM’YE ÇIKARMA

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Erzurum Şubesi Yönetimi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy’u ziyaret etti.

11 Aralık 2013 Çarşamba 12:18
TÜFAD’DAN ERZURUM GHSİM’YE ÇIKARMA
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Erzurum Şubesi Yönetimi, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne çıkarma yaptı. TÜFAD Şube Başkanı Abdusselam Gökçan, ziyaret anısına Arısoy’a bir futbolcu maketi hediye etti. Oldukça neşeli bir ortamda geçen ziyarette, futbolun tüm birimleri ile dünyada çok sevilen ve artık marka haline gelen bir spor dalı olduğunu söyledi. Antrenörlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Arısoy, “Futbol şu anda özerk ve TFF tarafından yönetiliyor. Ancak biz, futbol bizde değil diyerek geçiştiremeyiz. Çünkü maçlar bizim tesislerimizde oynanıyor. Takımların maç ve idman sahalarını biz hazırlıyoruz. Biz gereken ilgi ve desteği göstereceğiz, ancak futbol antrenörleri de futbolu iyi pazarlayacaklar” dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın destekleri ile artık her ilçeye sentetik sahalar ve her ile yüzme havuzları yapıldığına işaret eden Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, “Devletimizin, hükümetimizin ve bakanlığımızın yapmış olduğu spor sahaları çok güzel. Ancak bu futbol sahalarını doldurmak, bizlere ve futbol yöneticilerine ve antrenörlere düşüyor. Futbol antrenörleri de çok araştırmacı olmalı, yeni yetenekleri bularak spor sahalarına getirmeli. Erzurum’da da eskiden tanıdığımız bir çok tecrübeli futbol antrenörü mevcut. Bu antrenör arkadaşlar, her zamankinden daha fazla çalışmalı, okullara inerek, oralardan futbolcu bulmalı ve okullardan spor kulüpleri oluşturarak, yarışçı olmaları gerekir” dedi.

GÖKÇAN ZİYARETİMİZ OLUMLU GEÇTİ

TÜFAD Erzurum Şube Başkanı Abdusselam Gökçan ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade ederek, “Biz yeni il müdürümüze ‘hoş geldin’ demek için kendisini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Yeni Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Süleyman Arısoy, bize oldukça yakın bir ilgi gösterdi. Biz bu ziyarette amatör futbolun sorunlarını kendisine hiç iletmedik, ancak kendisi bazı konulara vakıf. Bundan sonra il müdürümüzün başkanlığında bir toplantı yaparak kendisi ile amatör futbolu masaya yatıracağız. İnanıyorum ki, bu toplantı en kısa zamanda olacak ve son derece yararlı bir toplantı gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu. TÜFAD Erzurum Şubesi’nin Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy’a yaptığı ziyarete TÜFAD Erzurum Şube Başkanı Adusselam Gökçan’ın yanı sıra Selçuk Çakmak, Burhanettin Dumlu, Nurcan Güngör, Sebahattin Güzel ve Ferit Karakoca katıldı.


Editör

Son Güncelleme: 11.12.2013 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.