Tribünleri de kaldırın tam olsun!

Tribünleri de kaldırın tam olsun!

admin
admin
17 Temmuz 2019 Çarşamba 00:27
Tribünleri de kaldırın tam olsun!

Vedat REFAYELİ

BB Erzurumspor teknik direktörlüğüne getirilen Muzaffer Bilazer de gördüğüm kadarıyla tesislerin önündeki idman sahasının etrafına örülen brandaların kalmasından yana!

Hayırlı olsun ziyaretine gittiğimde Muzaffer hocanın da saha etrafının kapalı olmasından memnun olduğunu, mahsurları var diye kaldırılmasını sağlamayacaklarını hem de üstüne üstüne basa basa söylemişti.

Anlıyorum ki o da Mehmet Özdilek döneminde gerçekleşen bu uygulamadan memnun ve kesinlikle antrenmanların taraftara kapalı yapılmasından yana. Ve yine anlıyorum ki yöneticiler de aynı kafada ve idmanların taraftarlarca izlenmesi istenmiyor.

Peki madem taraftarların idmanları seyretmesi mahsurlu, brandalar ile örülmesi doğru bir karar, Yüksek İrtifa Merkezi’nde ki tribünler ne olacak?

Orada da hem de sezon hazırlıkları yapılıyor ve taraftar hem de tribünlerde izliyor. Orada izlemek mahsurlu değil mi? Bari oradaki tribünleri de kaldırın bu iş tam olsun. Son kez diyeceklerimi diyor, bu konuyu bir daha açmamak üzere kapatıyorum.

Erzurum takımı ile taraftarı öteden beri bütünleşmiştir, etle tırnak gibi olmuştur. Bu sevginin ortasına set kurmak mantıklı değildir, adeta kan bağını kesmektir.

İnanıyorum ki futbolcu o taraftardan besleniyor ve bu açıdan o brandaları ben gıdaların kesilmesi gibi görüyorum. İdman sahasının etrafını kapatarak iyi güne kalacağınızı sanmıyorum!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.