TRANSFER TAARRUZU

Antalya’nın Lara ilçesinde kamp yapan Büyükşehir Belediyespor, transferde hareketli günler yaşıyor. Üç futbolcusuna “Kendinize kulüp bulun” diyen Mavi-beyazlılar, kadrosuna takviye yapıyor.

31 Aralık 2012 Pazartesi 11:06
TRANSFER TAARRUZU

Nurullah PALA-Furkan NEHRİ
Antalya’nın Lara ilçesinde hafta sonunda ligin ikinci yarısı için kampa giren Büyükşehir Belediyepor’da üç futbolcu ile yollar resmen ayrıldı. Mavi-beyazlı kulüpte teknik heyet ve yönetim sezon başında transfer edilen isimlerden İbrahim İdiş Mehmet Öztonga ve Erzurumlu genç file bekçisi Serhat Çakmak’ı kamp kadrosuna dahil etmedi. Yönetim Antalya’ya götürmediği üç futbolcuya “Kendinize kulüp bulun” dedi. Bunun üzerine üç futbolcu da Antalya kafilesinde yer almadı. Mavi-beyazlı yönetim kaleci Lokman ile de ikinci yarıda başlamayacak olması nedeniyle elini çabuk tutarak, Nazilli Belediyespor’dan kaleci Erhan Kırcı’yı renklerine bağladı. Mavi-beyazlı kulübün transfer komitesi, Ankara Demirspor’dan forvet oyuncu İsmail ile görüşmelerini sürdürürken, Kırıkhanspor’dan çok isteği futbolculardan biri olan sağ açık Mustafa Aydoğdu da PTT 1. Lig takımlarından Kartalspor’a imza attı. Mavi-beyazlı kulübün çok istediği Sancaktepe Belediyesporlu Doğan konusunda da anlaşma sağlayamadı. Sancaktepe’nin bu futbolcuyu bırakmaya yanaşmaması nedeniyle şimdilik bu futbolcunun transferi de rafa kaldırıldı.

Editör

Son Güncelleme: 31.12.2012 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dadaş 2012-12-31 15:58:09

doğan bu takıma ilaç gibi gelir.ne kadar maliyeti olursa olsun alınmalı 3.ligde oyle futbolcu bulamayız

Avatar
misafir 2012-12-31 14:28:19

ankara demirspordaki ismail takımımızdaki dede çeliğin takım arkadaşıydı.aynı takımda oynamışlar.