"Trabzon'da kazanma adına ne gerekiyorsa yapacağız"

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Trabzon'a giderken tek düşüncemiz tabii ki alacağımız puanlar. Her maça tek tek bakıyoruz, tüm ciddiyetimizle Trabzonspor maçına hazırlanıyoruz" dedi.

admin
admin
19 Ekim 2018 Cuma 00:17
"Trabzon'da kazanma adına ne gerekiyorsa yapacağız"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek, "Trabzon'a gidip saha içinde kazanma adına ne gerekiyorsa onu yapacağız. Bütün hazırlıklarımız bu yönde." dedi.

Özdilek, kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, milli maçlar arasını iyi değerlendirdiklerini, son haftada Trabzonspor maçına yoğunlaşmaya başladıklarını belirtti.

Bu hafta iyi bir rakibe karşı oynayacaklarını aktaran Özdilek, şunları kaydetti:

"Son günlerde oyun temposu, oyun anlayışı yükselen bir takıma karşı oynayacağız. Artık bunlara alışık olmamız lazım. Rakibin kim olduğu önemli değil, bizim sahada ne yapacaklarımız çok önemli. Biliyorsunuz son maçımızı 4 haftadır kazanan bir takıma karşı oynamıştık, artık Süper Lig'de kolay müsabaka yok. Oyuncuların ve camianın moralinin yüksek olması sevindirici. Oyun anlayışımızı da bu 15 günlük süreçte bir tık daha ileri taşıdığımızı düşünüyorum. Trabzon'a giderken tek düşüncemiz tabii ki alacağımız puanlar. Her maça tek tek bakıyoruz, tüm ciddiyetimizle Trabzonspor maçına hazırlanıyoruz."

Trabzonspor'un sahasında güçlü olduğunu ve iyi oyuncularının bulunduğunu bildiklerini anlatan Özdilek, Erzurumspor'un 4 deplasmanın 2'sinden beraberlikle ayrıldığına dikkati çekti.

Deplasman maçlarında farklı bir oyun anlayışlarının olduğunu söyleyen Özdilek, "Trabzon'a gidip saha içinde kazanma adına ne gerekiyorsa onu yapacağız. Bütün hazırlıklarımız bu yönde. Oyuncularımızın zihinsel ve fiziksel durumlarından son derece memnunum." ifadelerini kullandı.

MUNSY'NİN GÖZÜNE TOP ÇARPTI

Mehmet Özdilek, forvet oyuncusu Munsy'nin antrenmanda gözüne top çarpması sonucu sakatlandığını aktardı.

Futbolcunun göz tansiyonunun sürekli inip çıktığını ifade eden Özdilek, "Son birkaç gündür göz tansiyonu stabil gitti, belli bir noktaya erişti. Cuma günü son bir kontrol yapıldıktan sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Bakıldığı zaman 15 gündür takımdan ayrı. Kone, Alanya maçında sakatlanmıştı, o da bugün bir testten geçecek ve yarın takımla çalışmaya başlayacak." şeklinde konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.