TERMALSPOR’UN KALESİ EMİN ELLERDE

Hentbolda Süper Lig’in yeni ekibi Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü, Başantrenör Ali Erzurumluoğlu’nun ardından takım kaptanı kaleci Yusuf Emre Uçar ile sözleşme yenilerken, kaleye bir de takviye yaptı.

admin
admin
07 Haziran 2016 Salı 14:07
TERMALSPOR’UN KALESİ EMİN ELLERDE
Hentbolda Süper Lig’in yeni ekibi Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü, Başantrenör Ali Erzurumluoğlu’nun ardından takım kaptanı kaleci Yusuf Emre Uçar ile sözleşme yenilerken, kaleye bir de takviye yaptı. 

Doğu Anadolu Bölgesi’nin ve Erzurum’un önümüzdeki sezon Süper Lig’de mücadele edecek tek takımı olan Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Hentbol takımı, bir yandan mevcut oyuncularıyla sözleşme yenilerken, diğer yandan yeni transferlerle güçlü bir ekip oluşturmanın planlarını yapıyor.

Önce Başantrenör Ali Erzurumluoğlu ile sözleşme yenileyen Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar, daha sonra işe takım kaptanı ve kalecilerden başladı. Geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyen ve kritik kurtarışlarıyla takımın süper lige yükselmesinde önemli pay sahibi olan takım kaptanı Yusuf Emre Uçar ile bir yıllık sözleşme yenileyen Gülakar, Beykoz Belediyespor’dan kaleci Veysel Alkış’ı da transfer ederek takımın gücüne güç kattı.

Başarılı kalecilerle birer yıllık sözleşme imzalayan Abdullah Gülakar, Süper Lig yolunda güçlü bir ekip oluşturmak istediklerini ifade ederek, “Önce Baş Antrenörümüz Ali Erzurumluoğlu ile sözleşme yeniledik. Ardından kalemizi sağlama alarak işe başladık. Geçtiğimiz sezon başarılı bir performans ortaya koyan kalecimiz Yusuf Emre Uçar ile sözleşme yenilerken, Beykoz Belediyespor’un başarılı file bekçisi Veysel Alkış’ı da renklerimize bağladık. Süper Lig’de kalemizi emin ellere teslim ettik. Bundan sonraki süreçte bir yandan mevcut oyuncularımızla görüşme masasına oturacak, diğer yandan yeni transferlerle Süper Lig’e süper bir ekip kurmak için transferlere yöneleceğiz. Hedefimiz Süper Lig’de kalıcı olmanın yanısıra, zirveyi zorlayan bir ekip oluşturmak. İnşallah bunu da başaracak bir ekip kuracağız.” ifadelerini kullandı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.