TERMALSPOR, TRABZON’DAN ŞEN DÖNDÜ

Aziziye Belediyesi Termalspor, Trabzonspor’u deplasmanda 35-29 mağlup etti

admin
admin
11 Aralık 2016 Pazar 16:32
TERMALSPOR, TRABZON’DAN ŞEN DÖNDÜ
Türkiye Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor, Trabzonspor deplasmanından da galibiyetle döndü. Termalspor rakibini 35-29 mağlup etmeyi başardı.
Ligin 11. Haftasında Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu’nda Trabzonspor ile karşılaşan Termalspor karşılaşmaya çok iyi başladı. Maçın ilk dakikalarından itibaren kontrolü eline alan Termalspor soyunma odasına 19-12 üstün gitti. İkinci yarıda da üstün bir oyun ortaya koyan Termalspor, ligin 11. haftasını kayıpsız geçerek, lider Beşiktaş’ı takibini sürdürdü. Termalspor’dan Elmir Gradan, Trabzonspor’da ise Oğulcan Güney 7’şer golle en skorer isim oldular.
Termalspor aldığı bu galibiyetin ardından zirve takibini sürdürdü. Baş Antrenör Berkan Otman, ligde her maça final havasında hazırlandıklarını kaydederek, aldıkları başarılı sonuçların disiplinli çalışmanın eseri olduğunu ifade etti. Trabzonspor deplasmanından da puanlarla döndükleri için mutlu olduğunu dile getiren Otman, “İnşallah sezon sonuna kadar bu mücadelemizi sürdürerek, hedefimize ulaşacağız.” dedi.
Termalspor ligde önümüzdeki hafta Maliye Piyango’yu konuk edecek.

Salih YILDIRIM

Son Güncelleme: 11.12.2016 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.