TERMALSPOR SERİYE BAĞLADI

Hentbol 1. Ligi’nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Hentbol takımı ligde ikinci haftayı da kayıpsız geçti. Termalspor, Eskişehir Anadolu Üniversitesi’ni 47-33 mağlup etti.

21 Eylül 2015 Pazartesi 18:10
TERMALSPOR SERİYE BAĞLADI
Hentbol 1. Ligi’nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Hentbol takımı ligde ikinci haftayı da kayıpsız geçti. Termalspor, Eskişehir Anadolu Üniversitesi’ni 47-33 mağlup etti. 

Türkiye Hentbol 1. Ligi’nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor, ligin ikinci haftasını da kayıpsız geçti. Eskişehir Anadolu Üniversitesi’ni ağırlayan Termalspor, rakibine fark atarak karşılaşmayı 47-33 kazandı. Aziziye Spor Salonu’nun tadilatta olması nedeniyle Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Yoncalık Kampusü’nde oynanan karşılaşmaya iyi başlayan taraf Termalspor oldu. İlkyarıyı 21-14 önde kapatan Termalspor maçı da 47-33 kazanarak ligdeki iki maçını da kazanmış oldu. Termalspor’da Ersin Arslan 10 gol, Edward Zakharow ve Yuru Babenkov 7’şer gol ile maçın en skorer isimleri olurken, Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde ise, S. Can Yontarım 6 gol ile konuk ekibin skorer oyuncusu oldu.

Termalspor, aldığı bu galibiyetle Hentbol 1. Ligi’nde ikinci hafta sonunda puan kaybetmeyen dört takımdan biri oldu. Termalspor ligde Sakarya Büyükşehir Belediyespor’un ardından averajla ligde ikinci sırada yer alıyor.

Öte yandan karşılaşmayı izleyen kulübün Onursal Başkanı ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, tüm sporculara başarı diledi. Termalspor’un ortaya koyduğu oyunun memnuniyet verici olduğunu kaydeden Başkan Orhan, “İkinci ligde olduğu gibi, birinci ligde de güçlü bir ekip oluşturarak yola çıktık. Takımımız ilk iki haftayı kayıpsız geçti. İnşallah seri galibiyetlerle sezon sonunda ipi göğüsleyen taraf biz olur, Erzurum’u ve Aziziye’yi Hentbol Süper Ligi’nde temsil etme başarısını gösteririz.” dedi.

Termalspor Antrenörü Ali Erzurumluoğlu da, ligde ikinci haftayı da kayıpsız geçtikleri için mutlu olduğunu ifade ederek, oyuncularının performansından memnun olduğunu, seri galibiyetlerle hedefe ulaşacaklarına inandığını belirtti.

Termalspor, ligin üçüncü haftasında 4 Ekim’de Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile deplasmanda karşılaşacak.

Editör

Son Güncelleme: 21.09.2015 18:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.