TERMALSPOR İKİNCİ YARIYA DA İYİ BAŞLADI

Türkiye Hentbol 2. Ligi’nde Erzurum’u temsil eden Aziziye Belediyesi Termal Spor Kulübü, ligin ikinci yarısına da iyi başladı. Termalspor deplasmanda Gümüşhane Polisgücü’nü 33-27 mağlup etti.

18 Ocak 2015 Pazar 23:56
TERMALSPOR İKİNCİ YARIYA DA İYİ BAŞLADI
Hentbol 2. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Gümüşhane Polisgücü ile karşılaştı. Gümüşhane’de oynanan maçın ilk yarısı hayli çekişmeli geçerken, takımlar soyunma odasına Termalspor’un 14-13 üstünlüğüyle gitti.
İkinci yarıya iyi başlayan Termalspor, farkı açarak karşılaşmayı 33-27 kazandı. Galibiyet serisini sürdüren Termalspor, namağlup liderlik koltuğunda oturuyor. Sivas bölgesinden İsa Yıldırım ve Emrah Yıldırım hakem ikilisinin yönettiği maçın gözlemciliğini ise Trabzon bölgesinden Haydar Kazaz yaptı. Termalspor’da Uğur Yılmaz 11 golle karşılaşmanın en skorer ismi olurken, ev sahibi Gümüşhane Polisgücü’nün en skorer ismi de 8 golle Kenan İpek oldu.
Termalspor Antrenörü Ali Erzurumluoğlu, ligi ikinci yarısına da galibiyetle başladıkları için mutlu olduğunu dile getirerek, “Namağlup liderliğimizi sürdürüyoruz. Hedefimiz önce ligi lider bitirmek, ardından play off müsabakalarında da başarılı bir performans ortaya koyarak birinci lige yükselmek. Bunun için çok çalışıyoruz. Hırslı ve hedefi olan bir ekiple yola çıktık. İnşallah emeğimizin karşılığını sezon sonunda alarak, Erzurum’u ve Aziziye ilçemizi 1. Ligde temsil etme gururunu da yaşayacağız.” dedi. 
Erzurumluoğlu, önümüzdeki hafta Pazar günü Ilıca’da Erzincan Gençlik ve Spor Kulübü’nü ağırlayacaklarını da hatırlatarak, tüm Erzurumları ve hentbolseverleri maça davet etti.

Editör

Son Güncelleme: 18.01.2015 23:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.