TERMALSPOR HENTBOL TAKIMI İLK KUPASINI ALDI

Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Hentbol takımı ilk kupasını Gümüşhane’de aldı.

20 Ekim 2014 Pazartesi 22:41
TERMALSPOR HENTBOL TAKIMI İLK KUPASINI ALDI
Amatör Spor Haftası nedeniyle Gümüşhane’de düzenlenen büyükler hentbol turnuvasından rakiplerini farklı geçti. Gümüşhane Polis Gücü’nü 33-25 ve Ordu Gençlerbirliği hentbol takımını da 26-22 mağlup ederek, lige hazır olduğunu gösterdi. Her iki müsabakada da rahat bir oyun ortaya koyan Termalspor Hentbol takımı, ligde de aynı grupta yer aldığı rakipleri karşısında gücünü görme fırsatı buldu. Turnuvada şampiyon olan Aziziye Belediyesi Termal Spor Kulübü Hentbol Takımı, hentbol liginin yeni takımı olarak ilk kupasını elde etmiş oldu. 

ERZURUMLUOĞLU: EKSİKLERİMİZİ GÖRME FIRSATI YAKALADIK

Turnuva sonunda açıklama yapan Takım Antrenörü Ali Erzurumluoğlu, Kasım ayında başlayacak olan lig öncesi hazırlık kapsamında düzenlenen turnuvada elde edilen başarının mutluluk verici olduğu söyledi. Turnuvada noksanlarını da görme fırsat bulduklarını kaydeden Erzurumluoğlu, “Takım kurgumuzda istediğimiz set oyunlarını yapabilmemiz takımımızın uyum içinde olduğunun göstergesi. Fakat savunma içinde bazı sıkıntılarımız olduğu da bir gerçek. Ofansif oyunu çok iyi sahaya uygulayabilen bir kadroya sahibiz. Turnuvada iki kadro ile oynadık ve tüm oyuncularımızı saha da görme fırsatını yakaladık. Özellikle kalecilerimizin performansı bizi mutlu etti. Takım oyuncularımızın gözlerindeki hırsın sezon boyu devam etmesini diliyoruz.” dedi.

ŞIKTAR: TAKIMIMIZIN KONDİSYONU ÇOK İYİ

Aziziye Belediyesi Termal Spor Kulübü Hentbol Şube Sorumlusu Doç. Dr. Erdinç Şıktar da, Takımın lige oldukça iddialı hazırlandığını kaydederek, Eylül ayının başlarından itibaren lig hazırlıklarına başladıklarını ve büyük ilerleme kaydettiklerini belirtti. Oyuncuların kondisyon düzeylerinin de çok iyi olduğuna dikkat çeken Şıktar, “Fakat takım içi uyum ve eksiklerin görülmesi açısından iyi bir turnuva oldu. Yerli veya yabancı oyuncu takviyesi gerekirse yapacağız. Lige hazırlık kapsamında gelecek hafta bazı takımları ilimize davet ederek takımımızı seyircimiz ile buluşturmak ve performansını görmek amacındayız.” ifadelerini kullandı.

Şıktar, Kulüp Onursal Başkanı ve Aziziye Belediye Başkanı Sayın Muhammed Cevdet Orhan’ın da turnuva bitiminde arayarak takım oyuncularını ve teknik ekibi kutlamasının kendilerini son derece mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

GÜLAKAR: TEKNİK EKİBİMİZE VE SPORCULARIMIZA GÜVENİYORUZ

Kulüp Başkanı Abdullah Gülakar da, turnuvada takım ile birlikte olmayı arzu etmesine rağmen yoğun programı nedeniyle katılamadığına işaret ederek, “Turnuva boyunca Erdinç hocamdan süreli bilgi aldım. Takımımız istediğimiz noktaya geliyor ve ilk hedefimiz lige iyi bir başlangıç yapıp, sezon sonunda grubu lider bitirerek play-off turuna gidebilmek. Teknik ekibimize ve sporcularımıza gayretlerinden dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ORHAN TEBRİK ETTİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ise, maçta sonra teknik ekip ve futbolcuları kazanılan ilk kupadan dolayı tebrik etti. Takımın lig öncesi katıldığı ilk turnuvadan güzel sonuçlar alarak kupa ile dönmesinin mutluluk verici olduğunu dile getiren Başkan Orhan, şunları söyledi: “Hentbol ikinci liginde mücadele edecek olan ekibimizin ilimizi ve Aziziye ilçemizi en güzel şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyorum. İnşallah bu yıl ilk defa mücadele edecek olan ekibimiz başarılı bir performans ortaya koyacak ve önümüzdeki sezon birinci ligde ilimizi temsil etme fırsatı yakalayacaktır. Yeni sezon öncesi tüm ekibimize başarılar diliyorum.”

Editör

Son Güncelleme: 20.10.2014 22:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.