TERMALSPOR GOL OLUP YAĞDI: 64-21

Türkiye Hentbol 1. Ligi’nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü hentbol takımı zayıf rakibine gol olup yağdı.

admin
admin
25 Ocak 2016 Pazartesi 17:35
TERMALSPOR GOL OLUP YAĞDI: 64-21
Türkiye Hentbol 1. Ligi’nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü hentbol takımı zayıf rakibine gol olup yağdı. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Rize Gençlikspor Kulübünü Aziziye Spor Salonu’nda ağırlayan Termalspor, rakibini 64-21 mağlup etti. Termalspor’da Enes Mustafa Bulut ile Dmytro Dych 10’ar gol, Ekrem Şalcıoğlu ile Yuru Babenkov 8’er gol kaydederken, konuk ekipte Sefer Kambur 6, Eray Hekim ise 5 gol kaydetti. 

Termalspor antrenörü Ali Erzurumluoğlu, alınan farklı galibiyetin oyuncularının motivasyonunu daha da arttırdığını kaydetti. Ligde her maça final havasıyla çıktıklarını kaydeden Erzurumluoğlu, “İlk yarıda olduğu gibi, ligin ikinci yarısında da oyuncularımın ortaya koyduğu performanstan memnunum. Fırsat buldukça tüm oyuncularımıza şans veriyorum. Son Rize maçında da 98 doğumlu oyuncularımıza şans verdik. Ortaya koydukları performans beni son derece mutlu etti.” dedi.

Termalspor önümüzdeki hafta Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile deplasmanda karşılaşacak.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumAZİZİYETermalspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.