TEKNİK PATRON YILDIRIM, FETÖCÜ İDDİALARINA CEVAP VERDİ

B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım sosyal medya ve bazı yerel basında yayınlanan fotoğrafla ilgili açıklama yaptı.

admin
admin
08 Eylül 2016 Perşembe 23:11
TEKNİK PATRON YILDIRIM, FETÖCÜ İDDİALARINA CEVAP VERDİ
B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım sosyal medya ve bazı basın kuruluşlarında yayınlanan fotoğrafla ilgili açıklama yaptı. Fotoğraftaki bahse konu kişinin bir başkası olduğunu ve hakkındaki FETÖ’cü suçlamalarını kabul etmediğini söyleyen Yıldırım, “Benim bugüne kadar gerek FETÖ gerekse de başka terör örgütleriyle alakalı hiçbir ilişkim olmadı” dedi.
B.B. Erzurumspor’da Teknik Direktör Ahmet Yıldırım hakkındaki FETÖ’cü suçlamaları üzerine basın açıklaması yapıldı. B.B. Erzurumspor kulüp tesislerindeki basın toplantısına B.B. Erzurumspor Başkan Yardımcısı ve Avukatı Sefer Sani Gülcü, Kulüp yöneticileri Muammer Aydın, Kenan Sezer, Vedat Aydın katıldı.

“O FOTOĞRAFTAKİ KİŞİYİ FUTBOLU BİLENLER TANIR”
Hakkındaki suçlamaların büyük bir iftira olduğunu ifade eden B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, “Benim bugüne kadar gerek FETÖ gerekse de başka terör örgütleriyle alakalı hiçbir ilişkim olmadı. O fotoğrafta ben yokum zaten futbolu bilen bir kişi o fotoğraftakinin kim olduğunu gayet rahat görür. O tür hiçbir fotoğrafta da ben yokum ama tabi ki de sorarsanız Hakan Ünsal, Arif Erdem, Hakan Şükür ile oynadım takım arkadaşlığı yaptım. Sadece oynadım ama diğer türlü bir ilişiğim olmadı. Ben kulübüme bağlı, takımını ve taraftarlarını seven işini düzgün yapmaya çalışan bir insanım. Böyle karalamalarla bu aile ortamını bozmaya çalışıyorlar, biz yine de istediğimiz başarıyı yakalamak istiyoruz. Buna da kimse engel olamayacak” dedi
B.B. Erzurumspor Başkan Yardımcısı ve Avukatı Sefer Sani Gülcü ise, kulübün FETÖ ile anılmasının son derece yanlış olduğunu dile getirerek, “Ali Demirhan başkanımızın yönetiminde FETÖ terör örgütüyle mücadele 15 Temmuz’da başlamamıştır. Göreve geldiği ilk andan itibaren bu hassasiyetler ışığında kararlar vermiştir. Alınan kararlar bu yönetimde Erzurumspor’un şanına ve şerefine yakışacak şekilde alınır. Ahmet Yıldırım hocamızı biz geçen yıl sözleşmeye çağırmadan önce araştırdık. Sportif başarısının yanında karakter ve kişilik yönlerini de araştırarak Ahmet Yıldırım hocamızı takımımızın başına getirdik” diye konuştu

“KARALAMA VE İFTİRALARLA İLGİLİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK”
İftiralarla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını belirten Gülcü, “Yapılan karalama ve iftiralar bizi dağıtmak, üzmekten öte bizi daha fazla kenetliyor. Biz teknik direktörümü son noktaya kadar güveniyoruz. Çünkü her şeyini biliyoruz ve Erzurumspor’u daha iyi getireceği noktadaki çalışmalarını görüyoruz. Bu karalama ve iftiralarla ilgili çeşitli suç duyurularında bulunduk. Basında çıkan o fotoğrafta Ahmet Yıldırım yoktur. Ona gerçekten çok benzeyen başka birisi ile Ahmet Yıldırım karıştırılmaktadır” şeklinde konuştu.
İŞTE YILDIRIM'IN BAHSETTİĞİ O FOTOĞRAF:


Editör

Son Güncelleme: 08.09.2016 23:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.