TEKMELER İL BİRİNCİLİĞİ İÇİN KALKTI

Okullararası Minikler ve Yıldızlar Karate İl Birinciliği Müsabakaları yapıldı. Erzurum GHSİM tarafından düzenlenen İl Birinciliği’nde dereceye giren sporculara madalya okullara da kupa verildi.

22 Şubat 2013 Cuma 11:08
TEKMELER İL BİRİNCİLİĞİ İÇİN KALKTI
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Minikler ve Yıldızlar Karate İl Birinciliği Müsabakaları yapıldı. Yakutiye Spor Salonu’nda Karate İl Temsilcisi Ahmet Çelebi yönetiminde yapılan karate müsabakaları kata ve kumite dallarında gerçekleşti. Minik ve Yıldız karateciler, okullarının derece yapması için kıyasıya yarıştı. Büyük bir çekişmeye sahne olan müsabakalarda 2002 doğumlu bayan sporcular kata müsabakalarında Anadolu İmam Hatip İlköğretim Okulu’ndan Zeynep Kurt birinci olurken, erkeklerde de Anadolu İmam Hatip İlköğretim Okulu’ndan Reşit Turab Doğan birinci oldu. 2011 doğumlu bayanlar kata yarışlarında Yahya Kemal İlköğretim Okulu’ndan Yağmur Yıldırım birincilik kürsüsüne çıkarken, erkeklerde Saltukbey İlköğretim Okulu’ndan Ömer Faruk Yarğın birinci oldu. 1999-2000 doğumlu öğrencilerde kata müsabakalarında bayanlarda Özel Aziziye’den Özlem Güzeltan birinciliği elde ederken, Kayakyolu İlköğretim Okulu’ndan M. İkbal Arslan birinci oldu. Yıldız Bayanlar Kumite Müsabakaları’nda 35 kiloda birinciliği Turgut Özal İlköğretim Okulu’ndan Aysun Tez kazandı. 40 kiloda Şükrüpaşa İlköğretim Okulu’ndan Rümeysa İspir, 45 kiloda Kayakyolu İlköğretim Okulu’ndan Zeynep Hepoğlu birinci oldu. Erekler Kumite müsabakalarında 35 kiloda Ziyaeddin Fıhri Fındıkoğlu İlköğretim Okulu’ndan M. Hanifi İbiş, 40 kiloda Yunus Boyalıcı, 45 kiloda Polis Amca İlköğretim Okulu’ndan S. Eren Alıcı, 50 kiloda Kayakyolu İlköğreitim Okulu’ndan M. İkbal Arslan, 55 kiloda Ziyaeddin Fahri Fındıkoğlu İlköğretim Okulu’ndan Ömer Albayrak ve +55 kiloda yine aynı okuldan M. Taha Özbekli birincilik kürsüsüne çıkan isim oldu.
Müsabakaların zevkli ve çekişmeli geçtiğine işaret eden Karate İl Temsilcisi Ahmet Çelebi, “Öğrencilerini bu şampiyonaya getiren tüm öğretmenleri kutluyorum. Tribünlere koşan velileri tebrik ediyorum. Dereceye giren tüm sporculara okullar arası Türkiye şampiyonasında başarılar diliyorum” dedi.

Günboyu devam eden müsabakaların ardından dereceye giren sporculara madalya verilirken ilk üçe giren okullara da kupa verildi.

Editör

Son Güncelleme: 22.02.2013 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.