TEİAŞ’TAN ŞAMPİYON CURLİNGÇİLERE ÖDÜL

Curling İkinci Ligi’nde bayanlarda şampiyon olarak Birinci Lige yükselen TEİAŞ Spor kulübünde sporcuların onuruna yemek verildi. Yemekte Kulüp Başkanı Musa Alsaran sporculara ve antrenör Ahmet Çelik’e altın hediye etti.

08 Haziran 2013 Cumartesi 20:20
TEİAŞ’TAN ŞAMPİYON CURLİNGÇİLERE ÖDÜL
Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından düzenlenen ve dört gün süren 2. Lig Curling maçları sonucunda bayanlarda şampiyon olan TEİAŞ Spor Kulübü’ne, yönetimden ödül geldi. Dün akşam kulüp yönetimini şampiyon olan Curling takımının onuruna yemek verdi. Yemekte Kulüp Başkanı Musa Alsaran Curling Takımının sporcularına ve antrenör Ahmet Çelik’e altın hediye etti. TEİAŞ Misafir Hanesi’nde düzenlenen yemekli ödül törenine TEİAŞ Bölge Müdürü Yakup Albayrak, TEİAŞ Spor Kulübü Başkanı Musa Alsaran, 2.başkan Erdem Zengin, Muhasip Fırat Ertugay, Genel Sekreter Dursun Kurtooğlu ve Genel Kaptan Ahmet İnci, denetleme kurulu üyeleri Selahattin Sarıkaya ile Taner Şancı ve Güreş İl Temsilcisi Selami Topaloğlu katıldı. Yemekli ödül töreninde sporcuları ve antrenör Ahmet Çelik’i başarısından dolayı kutlayan Kulüp Başkanı Alsaran, güreş şubesi açacaklarını ve kar sporlarına da eğileceklerini söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 08.06.2013 20:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.