TAŞKIN HOCA KONUŞTU

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Yönetimi’nin bir yıllık sözleşmesi daha olmasına rağmen yollarını ayırdığı Teknik Direktör Taşkın Güngör, Pusula’ya yaptığı açıklamada “Yönetimin aldığı karara saygılıyım. Yapacak bir şey yok” dedi.

27 Mayıs 2013 Pazartesi 18:44
TAŞKIN HOCA KONUŞTU
Nurullah PALA


Spor Toto 3. Lig 3. Grupta 64 puan toplamasına rağmen play offa kalamayan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da yönetimin yollarını ayırmaya karar verdiği Teknik Direktör Taşkın Güngör, Pusula’ya yaptığı açıklamada yönetimin aldığı karara saygılı olduğunu belirtti. Genel anlamı ile ligde başarılı sayılacak bir sezon geçirdiklerine işaret eden Güngör, “Bir sezon boyunca hakem hatalarından ve hesapta olmayan sakatlar ile cezalar nedeniyle ne zorluklar yaşadığımızı taraftarımız çok iyi biliyor. Ancak biz hiçbir zaman bahanelerin arkasına saklanmadık. Diğer grupların en iyi ikincilerinden bile iyi puan toplamamıza rağmen play offa kalamadık” dedi.
Erzurum’a şampiyonluk sevinci yaşatamadığım için üzgünüm Yönetimin kendisi ile gelecek sezon çalışmak istememesini saygı ile karşıladığını belirten tecrübeli teknik adam, “Bizler profesyonel insanlarız. Ömür boyu Erzurum’da kalacağız diye bir kural yok. Ancak biz Erzurum’a şampiyonluk sevinci yaşatmak için gelmiştik. Bunu başarmak için de çok çalıştık. Ancak aynı puana sahip olan Gümüşhane play offa gitti ve oradan 2. Lige çıktı. Biz Altınordu’nun Gümüşhanespor’u mağlup edeceğini düşünüyorduk, ama olmadı. Altınordu’nun iki kez Gümüşhane’ye mağlup olması bizimde planlarımızı alt üst etti. Erzurum’a şampiyonluk sevinci yaşatamadığım için çok üzgünüm. Ancak hayat devam ediyor, İnşallah Erzurum bu sezon taraftarı ve camiası ile bütünleşir ve şampiyon olarak 2. Lige çıkar” diye konuştu.

Şu  sıralar stres atıyorum
Erzurum’da yoğun ve yorucu bir sezon geçirdiğini ve şu anda yaşam boyu spor yaparak stres attığına işaret eden Teknik Direktör Taşkın Güngör, “Şu an tatildeyim ve sezonun yorgunluğunu ve stresini atıyorum” dedi. Büyükşehir Belediyespor için en hayırlısı hangi hoca olacaksa o ismin takımın başına gelmesini ve Erzurum’u şampiyon yapmasını gönülden arzularım. İnanıyorum ki, takımın başına kim gelecekse gelsin, İnşallah bizim yaşadığımız şanssızlıkları yaşamaz” dedi.


Takımın iskeleti büyük avantaj
Erzurum’da kaldıkları süre içinde genelde taraftardan ve yönetimden destek gördüklerinin altını çizen Teknik Direktör Taşkın Güngör, “Bir iki maçta cılız sesler çıktı ve bize tepki gösterildi. Ancak bunlar futbolun doğasında olan şeyler. Taraftar istiyor ki, hep takım galip gelsin, hep benim sevdiğim futbolcu oynasın. Bunlar taraftarın doğal beklentisidir. Ancak ortada bir de hocanın teknik ve taktiksel düşüncelerini hesaba katmak gerekir. Genel hatları ile taraftarımızdan son derece memnunum. Çünkü sezon boyunca Erzurum Büyükşehir Belediyespor adına en doğru işleri onlar yaptı. Takımı içeride ve deplasmanlarda destekledi. Bize itici bir güç oldu. İnşallah bundan sonra da bu tür desteklerini gösterirler” dedi. Güngör, Büyükşehir Belediyespor’da futbolcuların büyük çoğunluğunun sözleşmesinin devam etmesinin  Erzurum için büyük avantaj olduğunu da sözlerine ekledi.

Editör

Son Güncelleme: 27.05.2013 18:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.