TARAFTAR GÖREVİNİ YAPIYOR

İçeride dışarıda takımını destekleyen taraftar Pazar günü de takımının yanında olacak. Dadaşlar Grubu Lideri Zafer Lömenler, “Taraftar olarak görevimizi yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

24 Nisan 2013 Çarşamba 00:06
TARAFTAR GÖREVİNİ YAPIYOR
Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü hayati bir maça çıkacak ve Darıca Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Erzurum ekibi hazırlıklarını sürdürürken, taraftar da play off yolundaki takımını yalnız bırakmayacak. Bu sezon İstanbul deplasmanlarının yanı sına Trabzon, Ankara, Bursa ve İzmir’de deplasmanlarında takımın yanında olan taraftar, iç sahada da futbolculara destek verecek. Pazar günü oynanacak olan Darıca Gençlerbirliği maçında tribünleri doldurmaya hazırlanan taraftarlar takıma destek verecek. Dadaşlar Grubu Lideri Zafer Lömenler, “İzmir’de olduğu gibi Darıca maçında da takımımızı destekleyeceğiz” dedi.

İÇERİDE DIŞARIDA HEP DESTEK VERİYORUZ
Erzurum’un önde gelen taraftar gruplarından biri olan Dadaşlar Grubu’nun lideri Zafer Lömenler, hafta sonu oynanacak olan  Darıca maçında da taraftar olarak üzerlerine düşen görevi yapacaklarını söyledi.Takımı içeride ve deplasmanlarda yalnız bırakmadıklarının altını çizen taraftarların lideri Zafer Lömenler, “Tribünlerde görevlendirdikleri diğer liderler ile maç boyunca susmayacaklarını ve yapacakları tezahüratlarla Darıca Gençlerbirliği maçında Büyükşehirli futbolcuları coşturacaklarını ifade etti. Lömenler, şimdiden Pazar gününü iple çekerken, “Tribünlerde bizi izlemeye devam edin” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 24.04.2013 00:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.