TARAFTAR EFSANELERİ İSTİYOR

Teknik Direktör Taşkın Güngör ile yolların ayrılacak olması ile birlikte şehirde ilk gündeme efsaneler geldi. Taraftar, Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde efsanelerin bir araya gelmesini istiyor.

22 Mayıs 2013 Çarşamba 11:05
TARAFTAR EFSANELERİ İSTİYOR
Nurullah PALA
 
Önceki gün toplanan Erzurum Büyükşehir Belediyespor yönetimi, 2013-2014 Futbol Sezonu öncesindeki ilk icraatını yönetimde revizyon yaparak ve teknik heyeti gönderme kararı alarak yapmıştı. Yönetimin Teknik Direktör Taşkın Güngör ile yollarını ayırma kararı almasının ardından tüm gözler takımın başına yeni sezon öncesinde kimin geçeceğine çevrildi. Bir çok ismin kulislerde konuşulduğu Büyükşehir Belediyespor'da şehir halkı ve taraftarın ilk tercihi ise efsaneler. Taraftar 30 yıl aradan sonra Erzurumspor'u Süper Lig'e (O zamanki adıyla 1. Lig) çıkartan Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu ile birlikte Atilla Çebi, Zafer Demir, A. Kadir Şakşak, Furkan Şükürcü, Ali Rıza Salcı ve Kürşat Karakaş'ı teknik ekipte görmek istiyor.
ONLARIN HEPSİ BİRER EFSANE
Erzurumspor'da bugüne kadar birçok ismin efsaneleştiğinin altını çizen taraftarlar, Erzurumspor'u Süper Lige taşıyan efsanelere bir vefa örneğinin gösterilmesi gerektiğini savunuyor. Erzurum'un en kötü gününde bile başta Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu olmak üzeri Erzurumspor'un efsanelerinin kulübün yanında olduğuna işaret eden taraftarlar, "Biz Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu ve onunla birlikte şampiyonluk sevinci yaşayan isimlerden Atilla Çebi, Zafer Demir, Kürşat Karakaş, Ali Rıza Salcı, Furkan Şükürcü ve Abdulkadir Şakşak'ı istiyoruz. Erzurum'u bu isimlerin adları heyecanlandırıyor. Bu insanlar işbaşına gelirse, Erzurum eski parlak günlerine döner. Çünkü kendileri birer şehir efsanesidir" diye konuştular.
TARİHİ BİR ZAFER YAŞATMIŞLARDI
Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu ve efsane kadronun futbolcuları Erzurum'a tarihi başarılar kazandırmıştı. 30 yıl aradan sonra Erzurumspor'u Süper Lig'e çıkaran kadro olarak tarihe geçen isimlerin kredisi taraftarlar arasında hiç tükenmiyor. Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu, Erzurum'un her fırsattaki? Gel' çağrısına hiç bir zaman itiraz etmeden geldi. Şimdi Büyükşehir Belediyespor yönetiminin efsane teknik adama ve onunla birlikte futbolcu olarak görev alan ve şuan antrenörlük yapan isimlere teklif götürüp götürmeyeceği merakla bekleniyor.

Editör

Son Güncelleme: 22.05.2013 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memnun kaygısız 2013-05-23 12:29:45

tövbe tövbe ... son günlerde yapılan haberler gibi buda komedi ... her komedinin altından nurullah pala cıkıyor :)

Avatar
sarıyer 2013-05-22 16:00:57

sadi hoca sarıyeri ne hale getirdi ya gazeteler akıllı olun bu haberleri bile yazmayın yine diyorum ya çok kaliteli ve başarılı bir hoca yardımcıları mutlaka bu şehirden yada erzurumdan iyi bir ekip tamamen yerli

Avatar
a selam 2013-05-22 13:55:14

çıkarırken efsane düşürürken kestane ,,,sadece çıkarırkeni konuşuyoruz düşerken kim düşürdü,,,balık hafızallılara duyurulur ,,

Avatar
misafir 2013-05-22 12:53:18

otaşkın hocada geldi adam ligde en az gol atan yiyen takım oluşturdu , en az yenilgi alan takım oluşturdu ama ilk beşe giremeyince yaptığı olumlu işlerin üzeri bir anda çizildi ve sadece ilk beşe giremeyince gönderildi .çünkü taraftar istemiyordu ama gelirken işte inegölü şampiyon yaptı şöyle başarılı böyle başarılı hoca işte şampiyon yap heykelini dikelim denildi ama şunu demediler şampiyon yapamazsan küfür ederek yollarız demediler şimdi gelecek olanda buna hazırlıklı olmalı şampiyon yaptı yaptı yoksa sonu taşkın hoca gibi olur.ayrıca buradan akhisar sporu yönetim ve taraftarlarını kutluyorum .çünkü sonuncu olmalarına rağmen hocalarını sahip çıktılar ve yollamadılar sonunda ne oldu takım ikinci yarıda iyi transferlerle çok iyi puan alarak ligde kaldı .burada en büyük pay hocanın.belki yollasalardı küme düşeceklerdi.

Avatar
erhan karadadaş 2013-05-22 11:37:38

harcanmayı göze alacaklarsa gelsinler. memnuniyet duyarız.

Avatar
MİSAFİR 2013-05-22 11:14:58

taraftar bu isteğini bizzat başkan ve yönetime bildirsin