Sürat pateninde öbür türlüsü sürpriz olurdu!

Sürat pateninde öbür türlüsü sürpriz olurdu!

admin
admin
17 Nisan 2018 Salı 10:26
Sürat pateninde öbür türlüsü sürpriz olurdu!

Türkiye Buz Pateni Federasyonu İl temsilcisi olarak 70 kişilik sporcu kafilesi ile gittiğimiz Kocaeli’de ki Türkiye şampiyonasında en çok madalyayı Erzurum kulüpleri olarak biz aldık. Belki bazılarına göre sürpriz olarak değerlendirilebilir ama bize göre bu sonuç, sürpriz değil. Niye değil, çünkü biz, Erzurum olarak sürat pateninde tek tabancayız da ondan! Mütevazi olmaya gerek yok. Short Track da dediğimiz sürat pateninde biz hep bir numaraydık, yine bir numarayız da ondan.

Ayıptır söylemesi biz sürat pateninde Avrupa’da da iyiler arasındayız ve de son yıllarda 3’ncülük bile bizi kesmez oldu! Maşallah deyin! Kocaeli, Ardahan hep arkamızdan geliyor, yine öyle oldu, daha uzun yıllar da öyle olacak gibi görünüyor. Hem olimpik standartlarda 2 tane buz paten salonunun olduğu Erzurum’un Kocaeli’de böyle bir sonuç almış olması niye şaşırtıcı olsun ki? Elbette Erzurum bu branşta önde olacak ve ne kadar madalya, kupa varsa alacak!

Dünden beri bana ‘madalya aldınız mı?’ diye sorup duran arkadaşlara da dedim: BB Erzurum’un Manisa’da mağlup olması gibi bir şey olurdu bizim Kocaeli’nden madalya olarak eli boş dönmemiz!

Editör

Anahtar Kelimeler:
Sürat Pateni
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.