Şurası bir gerçek ki o Nobre’yi biz çok ararız!

Şurası bir gerçek ki o Nobre’yi biz çok ararız!

admin
admin
31 Temmuz 2018 Salı 08:50
Şurası bir gerçek ki o Nobre’yi biz çok ararız!

Vedat REFAYELİ

Bunu söylemem sadece Nobre’nin oyuncu kalitesinden kaynaklı bir şey değil. Daha çok onun hem Erzurum takımı hem de seyirci üzerindeki pozitif sinerjisiyle ilgili. Bir adam çok adam derler ya. İşte Nobre o çok adamlardandı!

Ben bugün olmuş halen daha Nobre’nin hem de bu şekilde bu takımdan koparılmış olmasına akıl erdiremiyorum. Herşeyin bir şaka olduğunu sanıyorum. Hele hele beni en çok şaşırtan da Mehmet Sekmen’dir. Her fırsatta ‘’Babam’’ diyen Nobre’nin gidişine nasıl müsaade etti, vallahi şaşırmış durumdayım.

Hoş ben Sekmen’in de bu ayrılığa rıza gösterdiğini sanmıyorum ama belli ki mevcut yönetimin işlerine karışmama adına olaya müdahil olmak istememiş. Yoksa Erzurum’un reklam yüzü haline gelmiş böylesine kıymetli bir futbolcunun gitmesini kabullenmiş olsun. Bir şey daha söyleyeyim, gerek Ankaragücü ve gerekse Karabük ile oynanan hazırlık maçlarını seyrettim. Açıkçası oluşturulan veya oluşturulacak takım ve oyun konusunda bir tad alamadım.

Hadi tad alamadım demeyeyim de, bir şey anlamadım diyeyim. İnşallah Gümüşhane ile yapılacak hazırlık maçında aşağı yukarı bir kanaate ulaşırım. Bu arada şunu da söyleyeyim, özellikle yeni transferlere daha çok odaklanırken gözlerimle maçlar süresince hep Nobre’yi aradığımı ve özlediğimi söylemeden de geçemeyeceğim! Zannım odur ki lig başlamadan daha bir iki oyuncu daha kadroya alırız ama Nobre’yi de bayağı bir ararız!

NOT: Teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın da G.Birliği’ne imza atan Nobre’nin ayrılışından Mehmet Sekmen kadar rahatsız olduğuna adım kadar eminim.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.