Sözeri ve ince konuştu

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Oyuncularım bugün formaları, takımları, taraftarları için savaştı" derken, Osmanlıspor Teknik Sorumlusu Turan İnce, "Her iki takımın da mücadelesi iyiydi" dedi.

admin
admin
01 Aralık 2019 Pazar 00:39
Sözeri ve ince konuştu

TFF 1. Lig'in 13. haftasında konuk ettiği Osmanlıspor'u 2-0 yenen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "Oyuncularım bugün formaları, takımları, taraftarları için savaştı." dedi.

Erkan Sözeri, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Bursaspor camiasına taraftarlarının yaşadığı kaza dolayısıyla geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Özellikle ilk yarının 15-20 dakikasında coşkulu, istekli ve pozisyona giren taraf olduklarını ifade eden Sözeri, şöyle konuştu:

"Gol gelmedikçe, oyuncularımız da strese girdi. Bu maçlar böyle olacak. İkinci yarıda iyi oyunumuzu devam ettirdiğimizi düşünüyorum. Bu tarz takımlara karşı golü erken bulsak daha rahat maç olacak ama gol geciktikçe sıkıntı oldu. Oyuncularımı tek tek kutluyorum. Oyuncularım bugün formaları, takımları, taraftarları için savaştı. Takımım bugün gerçekten herkesi tatmin edecek, keyif verecek oyun oynadı."

EMRAH MİLLİ TAKIMA GÖZ KIRPIYOR

Sözeri, futbolcuların savaşarak iyi bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, “Bu ligdeki maçlar zorlu olacak. Geçen hafta Osmanlıspor’u izledim bugün izlediğim ile alakası yoktu. Takımlar bize karşı daha farklı oynuyor. Oyunun geneline baktığımız zaman ilk yarının ilk 15 dakikası coşkulu olan taraftık ama gol gelmedi. Son zamanlarda ki en keyifli en iştahlı futbolu oynadığımızı gördük. Jasmin’in son haftalarda gol bölgelerine girip katkı göstermesi Osman’ı oyuna alıp onu biraz daha öne atmamıza sebep oldu. Oyuncularımı tek tek gönülden kutluyorum. Obertan’ın fizik kalitesi yükselttikçe daha iyi olur. Emrah ise milli takıma göz kırpıyor. Şenol hocaya selam söylüyorum inşallah onu da milli takıma kazandırır. Futbolcularım maçta savaştılar. Onlara maçtan önce bu takımı ait olduğu yere çıkarmamız gerektiğini söyledi. Oyuncularımı beni yanıltmadı. Hepsini tebrik ediyorum. Takımımızda giren çıkan herkes takım oluşumu gösteriyor” dedi.

TURAN İNCE: HAKEMLERE KARŞI BİRAZ DAHA MUZDARİBİM

Osmanlıspor Teknik Sorumlusu Turan İnce de maça iyi başladıklarını belirtti.

Her iki takımın da iyi mücadele ettiğini ve ortaya iyi futbol koyduklarını anlatan İnce, şunları kaydetti:

"Gol pozisyonunda yan hakem bayrağını kaldırdı, orta hakem işaret ederek 'bir şey yok' dedi. Ondan sonra yan hakemin bayrağı indirip orta sahaya koşması ortalığı biraz karıştırdı. Erzurumspor'un bu tip şeylere ihtiyacı yok. Erzurumspor iyi oyunculardan kurulu takım, seyircisi de var. Hakemlerimizin özellikle biraz daha Osmanlıspor'a karşı dikkatli düdük çalmalarını söylüyorum. Bize çok kolay düdük çalıyorlar. O yüzden hakemlere karşı biraz daha muzdaribim. Pozisyonun ofsayt olmadığını arkadaşlar söyledi. Her iki takımın da mücadelesi iyiydi. Buna söyleyecek bir lafım yok, kimsenin yok."

Editör

Son Güncelleme: 01.12.2019 09:27
Anahtar Kelimeler:
ErzurumsporOsmanlıspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.