Sözeri o detayı atlamamış!

Sözeri o detayı atlamamış!

admin
admin
12 Kasım 2019 Salı 23:15
Sözeri o detayı atlamamış!

Vedat REFAYELİ

Daha önceki bir yazımda geçtiğimiz Eylül ayının sonlarında oynanan Bursaspor-BB Erzurumspor maçının son dakikalarında yaşanan bir pozisyondan söz etmiş, mavi-beyazlıların gol atma konusunda isteksizliğine dikkat çekmiştim.

Fotoğrafı ile de belgelediğim o pozisyonda Oltan, Obertan’dan aldığı topu kale içine ortalıyor, 8 Bursalı oyuncuya rağmen o esnada Pote’nin dışında ceza alanı bölgesinde bir mavi-beyazlı ikinci oyuncu bulunmuyordu.

Hem 1-0 mağlup durumdayken ve hem de maçın son dakikaları oynanırken dikkatimi çeken o pozisyon ben gibi çoğu taraftarın da dikkatini çekmişti.

Peki, öyle bir pozisyon konusunda teknik direktör Erkan Sözeri ne düşünüyordu.

Erkan hoca, ‘’Elbette ki o pozisyonu biliyorum. Atlanacak bir şey değildi. Ben oyuncularla o pozisyonu çok konuştuk’’ dedi.

Gol sorunu yaşayan Erzurumspor’da o pozisyon hem Erkan hoca hem de sevgili futbolcu kardeşlerim için hiç de atlanacak bir şey değildi, olamazdı!

O açından Erzurum’un zirveyi zorlaması için öncelikle üçüncü bölgede sayısal üstünlük kurmalı ve ekstra işler yapmalı!

Editör

Son Güncelleme: 14.11.2019 07:24
Anahtar Kelimeler:
ErzurumErkan Sözeri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.