Sözeri: Kötü söz sahibine aittir

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, “Bence intikam duygusu insanı insanlıktan çıkaran bir duygu. 5 ay önce orada imparatorduk. Şimdi küfür yiyoruz. Canları sağ olsun. Kötü söz sahibine aittir.” Dedi.

admin
admin
14 Aralık 2019 Cumartesi 19:47
Sözeri: Kötü söz sahibine aittir

Sözeri, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zor ve gergin geçeceği belli olan bir müsabaka oynadıklarını aktardı.

Özellikle Giresunspor tarafından gelen "intikam" sözlerinin, oyunculara da yansıdığını vurgulayan Sözeri, "Oyuncularıma, 'Biz soğukkanlı olacağız. Bu maçın bizim için diğerlerinden hiçbir farkı yok.' dedim." ifadelerini kullandı.

İlk yarıda soğukkanlı kaldıklarına işaret eden Sözeri, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Futbolun nasıl karmaşık olduğunu bir kere daha gördük. Geçen sene son 4 maçta Giresunspor'u zorlu fikstüre rağmen ligde bırakan, kariyerimi riske atarak bunu sağlayan ben ve ekibimdi. Maalesef insanlarda intikam duygusunu engelleyemiyorsunuz. Bence intikam duygusu insanı insanlıktan çıkaran bir duygu. 5 ay önce orada imparatorduk. Şimdi küfür yiyoruz. Canları sağ olsun. Kötü söz sahibine aittir."

Editör

Son Güncelleme: 15.12.2019 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.