SON GÜLEN KİM OLACAK?

Erzurum mu yoksa Gümüşhane mi play offa çıkacak? İşte bu sorunun cevabı bugün oynanacak olan maçlardan sonra belli olacak. Saat 15.30’da Erzurum, Yozgat’ta, Gümüşhane ise İzmir’de sahaya çıkıyor. Bugün komşu ilin takımlarından biri play off bileti alacak.

04 Mayıs 2013 Cumartesi 21:38
SON GÜLEN KİM OLACAK?
Nurullah PALA

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta son hafta maçları bugün oynanıyor. Komşu ilin iki takımı Gümüşhanespor ile Erzurum Büyükşehir Belediyespor ilk beşe girmek için savaşıyor. İki takımdan biri bugün play off biletini alacak. Kaybeden takım ise “Vuslat bir başka bahara” diyecek. Erzurum Büyükşehir Belediyespor, bugün saat 15.30’da Yozgat Şehir Stadı’nda Yimpaş Yozgatspor’la karşı karşıya gelecek. Sezonu kapatan Dede Çelik ile Cabir Coşar dışında tam kadro Yozgat’a giden Teknik Patron Taşkın Güngör’ün talebeleri mutlak üç puan için sahaya çıkacak. Erzurum ekibinin kazanmaktan başka çaresi yok. Buna rağmen Erzurum maçını kazancağı gibi bir de Gümüşhane’nin puan kaybetmesini bekleyecek. Erzurum’un rakibi Yimpaş Yozgatspor ligde rahat ve sadece prestij için sahaya çıkacak.
Gümüşhane, şampiyon ile karşılaşacak
Erzurum’la birlikte 61 puanla son haftaya giren ve ikili averajını son haftada da korumak isteteyen Gümüşhanespor ise üç hafta önce şampiyonluğunu ilan eden Altınorduspor ile deplasmanda karşılaşacak. İzmir ekibi, bugün şampiyonluk kupasını alacak ve taraftarına galibiyet hediye ederek 3. Ligi tamamlamak isteyecek. Bunun için Gümüşhane’nin işi de bir hayli zor. Teknik Patron Yavuz İncedal yönetimindeki Gümüşhanespor, Altınorduspor’u mağlup ederse, Yozgat’tan gelecek olan sonucu beklemeksizin, play off biletini cebine koyacak.
Belediye’nin son maçı Güngör’ün
TFF Spor Toto 3. Lig 3. Grupta  oynanacak olan son hafta maçlarının hakemlerini açıkladı. Yozgat Şehir Stadı’nda oynanacak olan Yimpaş Yozgatspor-Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçını Mehmet Güngör yönetecek, MesusKuk ve Bahadır Yıldırım yardımcılık yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise M.Akif İbrahimoğlu olacak.  Altınorspor-Gümüşhane maçında ise Mustafa Aydın düdük çalacak. Diğer maçların hakemleri şöyle: K.Maraş Belediye-Mardin(Erkan Yurtsever), Oyak Renault- Kocaeli(Gökhan Esen), Darıca-Maltepe(Murat Saraç), Beylerbeyi-Elazığ Belediye(Hasan Avcı), Sancaktepe-Diyarbakır(Sezer Tuna), Keçiören-Arsin(Dilan Deniz Gökçek), Iparta-Çorum Belediye(Tolga Kadaz)

Editör

Son Güncelleme: 05.05.2013 14:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.