SNOWBOARD TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BAŞLADI

Kayak Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğini yaptığı Snowboard Türkiye Şampiyonası Palandöken Kayak Merkezi’nde başladı.

25 Şubat 2013 Pazartesi 14:58
SNOWBOARD TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BAŞLADI
Erzurum’da snowboard heyecanı yaşanıyor.Türkiye Kayak Federasyonu 2013 yılı faaliyet programında yer alan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen Snowboard Türkiye Şampiyonası başladı. Palandöken Kayak Merkezi’nde bulunan Dedeman Oteli önündeki kayak pistinde gerçekleştirilen Türkiye Snowboard şampiyonasına 1. Etap ve 2. Etap yarışları sonunda Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanan 100 kayakçı katılıyor. Erzurum, Kocaeli, Kars, Bursa, İstanbul, Isparta, Kayseri, Muş, Muğla, Aydın, Bitlis, Kastamonu ve Balıkesir illerinin sporcuları Türkiye Snowboard Şampiyonasına katıldı. 100 sporcu iki gün sürecek olan şampiyonada madalya mücadelesi verecek.

İLK GÜN PARALEL BÜYÜK SLOLOM YARIŞLARI YAPILDI

Kayak İl Temsilcisi Nevzat Bayraktar, Kayak Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan Snowboard Türkiye şampiyonası yarışlarının Erzurum’da yapıldığını belirterek, “Daha önce yapılan birinci etap ve ikinci etap yarışlarında başarılı olan kayakçılar, burada yarışıyor. Türkiye şampiyonasının zorluk derecesi daha fazla sporcular, birbirinden güçlü rakiplerle, mücadele ediyor. İki gün sürecek olan şampiyonanın ardından dereceye giren sporculara madalya verilecek” dedi. Kayak İl Temsilcisi Nevzat Bayraktar, ilk gün yarışlarında paralel büyük slalom yarışlarının yapıldığını, ikinci gün ise paralel slalom yarışlarının yapılacağını sözlerine ekledi. Snowboard Türkiye Şampiyonasında 32 hakem görev yapıyor.

Editör

Son Güncelleme: 25.02.2013 14:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.