Sivas’ın fikstürüne bakın, anlarsınız!

Sivas’ın fikstürüne bakın, anlarsınız!

admin
admin
10 Ekim 2018 Çarşamba 19:33
Sivas’ın fikstürüne bakın, anlarsınız!

Vedat REFAYELİ

Daha önce Erzurum ile birlikte ligde kalma mücadelesi veren takımlardan bahsederken Sivas’a da yer vermiştim. Çoğu arkadaşım, Robinyo gibi bir dünya devinin olduğu takımın düşme tehlikesi yaşayamacağını, Sivas’ı da adaylardan göstererek abarttığımı söylüyordu. Şimdi sizlere diyeceğimi onlara da söylüyorum. 1 Aralık tarihine kadar hele bir Sivas’ın oynayacağı maçlara baksınlar.

Halen Erzurum’un 4 puan önünde 9 puanla ligin 12.sırasında bulunan Sivas, önümüzdeki hafta Fenerbahçe ile evinde oynuyor. Sonra zor durumdaki Kayseri deplasmanına gidecek, ondan sonraki hafta da ligin afilli takımı Konya ile evinde oynayacak. Aynı Sivas, Konya maçının ardından Beşiktaş deplasmanına çıkacak.

Daha sonra evinde Rize ile oynayacak olan Sivas takımı, bir sonraki hafta da zirvedeki ekiplerden Başakşehir ile karşılaşacak. Beşiktaş, Başakşehir ve G.Saray maçlarını geride bırakan Erzurum’un bundan sonra ne kadar iyi fikstürü varsa Sivas’ı da fikstürü o kadar kötü! Şimdi anladınız mı Sivas’ın da niye ateş çemberinin içinde olacağını söylerken...

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumsporSivasspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.