Sezon başı hocası!

Sezon başı hocası!

admin
admin
29 Ocak 2019 Salı 13:30
Sezon başı hocası!

Vedat REFAYELİ

Şaşırıyor muyum, hem de çok. Osman Özköylü’den bahsediyorum. Şu an Osmanlıspor’un başında olan ve geçen sezon Erzurum takımı ile anlaşan Özköylü’den.

Osman Özköylü, geçtiğimiz yıl sezon başında Erzurum ile el sıkışmış ve mavi-beyazlı kulübün transferiyle bizzat ilgilenmişti. Kaya Tarakçı gibi bazı isimler gönderilmiş olmasına rağmen o Osman Özköylü’nün kurduğu takım, kendisi ayrıldıktan sonra ipi göğüslemiş, şampiyon olmuştu.

Her ne kadar Mehmet Altıparmak ile Erzurum süper lige çıkmış olsa dahi hepimiz gördük ki Osman Özköylü’nün o şampiyon kadronun kurulmasında rolü büyük. Bugün bakıyorum Denizlispor da 1.ligde şampiyonluğa koşuyor. Denizli’nin de sezon başında ki hocasının Osman Özköylü’nün olduğunu bildiğimiz için, ‘’Allah Allah. Demek ki Osman Özköylü sezon başı hocası. Hangi takımın başına sezon başında geçiyorsa o takım alıp başını gidiyor’’ demekten kendimi alamıyorum.

İşin ilginç tarafı da Özköylü’nün bu sezon Denizlispor’da olduğu gibi BB Erzurumspor’da da ligin başlarında, 8.haftasında takımlarından ayrılmış olması. Ve her iki ayrılığın da deplasman maçı sonrasında olması. Özköylü bir Giresun deplasmanı mağlubiyeti sonrasında Erzurum’dan, Denizli’de de Ümraniye mağlubiyetinden sonra gönderilmişti.

Bana çok ilginç geldi, sizinle de paylaşmak istedim.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumOsman özköylü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.