ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIK, ÇIKIŞIMIZ SÜRECEK

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, ‘Şeytanın bacağını kırdık. Artık seri yakalamak istiyoruz’ dedi.

09 Ekim 2015 Cuma 09:53
ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIK, ÇIKIŞIMIZ SÜRECEK
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, ‘Şeytanın bacağını kırdık. Artık seri yakalamak istiyoruz’ dedi. 

BB Erzurumspor’un oyun ve yüksek performans bakımından kaliteli futbol ortaya koyduklarını belirten Kulüp Başkanı Ali Demirhan, “Şeytanın bacağını kırdık. Alınan galibiyetlerle çıkışımızı sürdüreceğiz.” dedi.

‘ÇIKIŞIMIZ SÜRECEK’

Düzce Belediyespor karşısında 4-0’lık üstün futbol ortaya koyan futbolcuları ve teknik heyeti tebrik eden Kulüp Başkanı Ali Demirhan, ''Çok çekişmeli bir lig yaşanıyor. Bugüne kadar gol şanssızlığımızı kıramamıştık ve şeytanın bacağını kırdık. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Rakiplerimizin aldığı sonuçlar bizi ilgilendirmiyor. Biz şu anda Kızılcabölükspor maçını da kazanarak şampiyonluk yolumuzda devam ederek çıkışımızı sürdüreceğiz.'

BAŞKAN TALİMAT VERDİ, FUTBOLCU AİLELERİ ERZURUM’A GELİYOR

Kulüp Başkanı Ali Demirhan, BB Erzurumsporlu futbolcuların ailelerini de Pazar günü oynanacak Kızılcabölükspor maçına davet ederek ailelerin Erzurum’a getirilmesi talimatını verdi. Başkan Demirhan,’Takımdaki futbolcu kardeşlerimize hem moral hem de motive hem de hafta sonu Erzurum'a gelecek olan futbolcu kardeşlerimizin ailelerine Erzurum’u gezdirerek tanıtımını yapmayı arzu ediyoruz. Pazar günkü maçın başlama saatine bir saat kala stadyumun kapıları taraftarlarımıza açık olacak. Kesinlikle hiçbir sıkıntı yaşanmayacak. Tüm hemşehrilerimi maça bekliyoruz’ diye konuştu.
KIRAÇ: HEDEFE KİLİTLENMİŞ OLARAK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkan Vekili Ünsal Kıraç, BB Erzurumspor’un her geçen gün futbol performansının arttığına işaret ederek,’Hedefe kilitlenmiş Erzurumspor olarak yolumuza devam edeceğiz’ dedi. 

‘BAŞARILI OYUN DÜZENİ İLE AĞIRLIĞIMIZI KALDIRDIK’

BB Erzurumspor’un sezon sonunda istediği mutlu sona ulaşacağını belirten BB Erzurumspor Kulüp Başkan Vekili Kıraç, “Düzcespor karşısında 4-0’lık galip gelerek memnun edici olarak net bir skor yakaladık. Üç haftadır üst üste galip gelmemiz ayrı bir sevinç yaşadık. Dolayısı ile Erzurumspor şu anda yüzde 60’larda benim gördüğüm kadar 70-90’lara çıkardığımız zaman hem oyun bakımından hem de sahaya yansıttığımız futbol ve skor bakımından hedefe kilitlenmiş bir ekip olarak yolumuza devam edeceğiz. İyi başladığımız maçları skorlu bitiriyoruz. Üzerimizde bir ağırlık vardı. Başta teknik heyet ve futbolcularımızı öz verili çalışmalarından dolayı kutluyorum. Erzurumspor hakikaten hak ettiği yere gelecektir. Yıllardan beri özlem duyduğu şampiyonluk ipini göğüsleyecektir. Bu özlemi sezon sonunda hep birlikte yaşayacağız. 12. güç olarak takımı ateşleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Kızılcabölükspor maçına tüm Erzurumluları bekliyoruz.” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 09.10.2015 09:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.