SEVİM: GHSİM EN BÜYÜK PAYDAŞIMIZ

Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürü Timur Sevim, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’in spora çok olumlu bakan ve değer veren bir bürokrat olduğunu belirterek, “GHSİM her zaman sporda bizim en büyük paydaşımız olmuştur” dedi.

30 Temmuz 2015 Perşembe 00:27
SEVİM: GHSİM EN BÜYÜK PAYDAŞIMIZ
Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürü Timur Sevim, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’in spora çok olumlu bakan ve değer veren bir bürokrat olduğunu belirterek, “GHSİM her zaman sporda bizim en büyük paydaşımız olmuştur” dedi. 

Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürü Timur Sevim, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’i ziyaret ederek spora ve spor kulüplerine verdiği destekten dolayı kendisine teşekkür etti. Taşkesenligil’i göreve geldiği günden beri çalışmalarını yakınan takip ettiklerini ve takdirle karşıladıklarını belirten Sevim, “Fuat bey spora ve gençliğe destek veren ve değerlerimize sahip çıkan bir bürokrat kendisine bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyoruz. Erzurum Türk Telekomspor olarak her zaman sporda en büyük paydaş olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzü gördük. Görmeye de devam ediyoruz” diye konuştu.

TELEKOM TÜRK SPORUNUN LOKOMOTİFLERİNDEN BİRİDİR

Erzurum Türk Telekomspor’un yıllarca atletizmde ve judoda Türkiye’ye milli sporcuları kazandırdığına işaret eden Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürü Timur Sevim, “Kulüp olarak yıllarca özellikle atletizmde Türkiye’nin lokomotifi olduk. Ülkemize şampiyonluklar kazandırdık, batıdaki kulüplere sporcular yetiştirdik” dedi. Sevim, Engelliler Bilek Güreşi’nde Gökhan Seven ve Londra 2012 Paralimpik Olimpiyatları’nda ülkemizin gurur kaynağı olan Doğan Hancı gibi başarılı sporculara da sahip olan bir kulüp olmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, “İki sporcumuzda göğsümüzü kabartan derecelere imza atmışlardır” şeklinde konuştu.

GENÇLİK VE SPOR NEREDE BİZ ORADAYIZ

Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürü Timur Sevim’in ziyaretinden ve kurum hakkındaki düşüncelerinden büyük bir memnunluk duyan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Erzurum GHSİM olarak tüm tesislerimizle gençliğin ve sporun yanındayız. Başarılı sporcuların yanı sıra maneviyatına, örf ve ananelerine sahip çıkan ve değer veren gençler yetiştirmenin de gayretini güdüyoruz. Gençlik bizim çok değer verdiğimiz bir kavramdır. Bilgili ve becerikli gençleri gençlik merkezlerinde yetiştirebilirsek bununla mutluluk duyarız. Kurumlar arasında dayanışmaya önem veren bir kurum olarak da, Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürlüğü ile her zaman iyi diyaloglar içinde olmanın sevincini yaşıyoruz” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 30.07.2015 00:29
Anahtar Kelimeler:
ErzurumTürk TelekomGHSİM
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.