ŞENKAYASPOR’A ÖZCAN’DAN YARDIM ELİ

Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan Şenkaya Spor Kulübüne yardım elini uzattı.

30 Aralık 2012 Pazar 17:51
ŞENKAYASPOR’A ÖZCAN’DAN YARDIM ELİ

Özcan yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Geçmişte şahsımda Şenkaya Spor Kulübünde top oynamıştım. Kulübün bu durumda olmasından dolayı üzüntü duyuyorum. 10 yıldır sporcuların lisans vizelerini karşılıyorum. Ancak belediyemizin şuan istenilen standartlarda bir kulübü idame ettirecek bütçesi olmadığı için inşallah 2013 yılında kulübümüze gerekli olan bütçeyi ayırıp kulübü daha iyi bir konuma getirebilmek için Şahsım ve Şenkaya Belediyesi olarak elimizden geleni yapacağız. Kaçak elektrik kullandığından dolayı hakkında dava açılan kulübe elektrik borcundan dolayı şahsım tarafından bin TL yardım ederek elektrik borcunu taksitlendirdim kalan borcuda taksitle ödeyeceğim.”


Özcan şuan işçi maaşlarını ödeyemiyoruz
Başkan Özcan, “Belediyemiz bünyesinde çalıştırılan işçilerin maaşlarını bile ödeyemez durumdayız. İlçemizin içme suyu şebekesini, alt yapısını ve 70 bin metrekare kilit parkesini yaptık ve kilit parke yapımı ise halen devam etmektedir. İnşallah ilçemizde yaptığımız çalışmaları bitirirsek kulübümüze daha iyi bir destek veririz. Umut ediyorum ki yapmış olduğumuz çalışmalara ve kulübümüzün bu zor anına Şenkayalı iş adamları ve ileri gelenleri duyarsız kalmayıp da onlarda bir el uzatırlar.” dedi.
Erzurum 3 Temmuz Stadyumu içerisinde bulunan Şenkaya Spor Kulübü tesislerinde yapılan incelemede abonesiz ve sayaçsız olarak şebekeden direk enerji almak suretiyle kaçak elektrik kullanıldığını tespit eden TEDAŞ ekiplerinin suç duyurusunda bulunması üzerine Erzurum 2’nci Asliye Ceza Mahkemesinde Elektrik Hırsızlığı suçundan Şenkaya Spor Kulübü Başkanı Kadir Erdoğdu hakkında dava açılmıştı.

Editör

Son Güncelleme: 30.12.2012 17:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.