Sen sus gözlerin konuşsun!

Sen sus gözlerin konuşsun!

admin
admin
17 Nisan 2018 Salı 10:23
Sen sus gözlerin konuşsun!

Vedat REFAYELİ

Manisa galibiyeti ile bana göre play-off’a çıkma yüzdesini bir ‘tık’ daha artıran BB Erzurumspor’da dikkat çeken konulardan biri Nobre’deki değişim. Ligin başlarında gol kaydına muvaffak olamayan Brezilyalının özellikle bu son haftalarda neredeyse golsüz maçı yok gibi. Manisa maçında da gol perdesini açan ve sonrasında kapatan Nobre’de ki bu değişimin sebebi acep ne ola diye düşünürken, yanıt teknik direktörü Mehmet Altıparmak’dan geldi.

Altıparmak, Nobre’nin herşeyden önce çok iyi bir profesyonel olduğunu ve takımda bulunmasını takım açısından kazanım gördüğünü belirtirken, ‘’ Ne de olsa büyük takımlarda forma giymiş, klas bir oyuncu. Onun da kalbine girdiğimi düşünüyorum ve de çok iyi anlaşıyoruz. Mesela ben çoğu futbolcuya konuşarak meramımı anlatıyorum ama Nobre’yle iletişimim başka oluyor. Nobre benim ne dediğimi, ne istediğimi sadece gözlerime bakarak anlıyor. Ben de onu o şekilde anlıyorum. Nobre ile birlikte Burhan da tecrübeli bir oyuncu. O da ne dediğimi gözlerime bakarak anlıyor. Her ikisiyle konuşmam gerekmiyor. Ve bundan fevkalede mutluyum’’ diyor.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumMert Nobre
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.