Sen olimpiyattan haber ver, meşale işi bizde!

Sen olimpiyattan haber ver, meşale işi bizde!

admin
admin
19 Eylül 2017 Salı 07:54
Sen olimpiyattan haber ver, meşale işi bizde!

Vedat REFAYELİ

Son yıllarda olimpiyatlar ile anılan Erzurum, artık bu olimpiyatların meşale imalatıyla da öne çıktı. Dünyanın 3.büyük organizasyonu olan Samsun’da ki 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatı’nın meşaleleri Erzurum’da bir firma tarafından yapıldı.

Fly Bayrak Reklam Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Şirketi, 106 ülke ve 3500 sporcunun iştirak etiği bu olimpiyatlarda meşalelerin sahibi oldu. 65 kilometre rüzgar hızına dayanıklı, çelik tozlu plastik maddeden imal edilen meşaleler ile olimpiyata damga vuran şirketin yöneticisi Selçuk Karabulut, dünyanın neresinde olursa olsun olimpiyat meşalelerinin yapımına talipli olduklarını söyledi ve bu konuda dünyanın ciddi firmalarıyla rekabet edecek duruma geldiklerini bildirdi.

Ne diyelim, sen olimpiyattan haber ver, meşalen çocuk oyuncağı!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.