SEKMEN’İN PEHLİVANLARI TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in Pehlivanları, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Sivas’ta düzenlenen Büyükler Karakucak Türkiye Şampiyonası’nda takım halinde birinci oldu.

04 Ağustos 2015 Salı 03:04
SEKMEN’İN PEHLİVANLARI TÜRKİYE ŞAMPİYONU
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in Pehlivanları, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Sivas’ta düzenlenen Büyükler Karakucak Türkiye Şampiyonası’nda takım halinde birinci oldu. Doğanşar ilçesinde gerçekleştirilen 51. Ahmet Ayık Karakucak Güreşleri kapsamında organize edilen Türkiye Şampiyonası’nı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmet Yılmaz, Olimpiyat Şampiyonu Ahmet Ayık ve çok sayıda davetli izledi. 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in desteğiyle Dünya ve Avrupa Şampiyonaları’ndan madalyalarla dönen Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün güreşçileri Sivas’ta yapılan Türkiye Şampiyonası’nda da takım halinde birinci olarak Erzurum’un gururu oldu. Gün boyunca kıran kırana geçen ve çetin müsabakalara sahne olan Büyükler Karakucak Türkiye Şampiyonası’nda Sekmen’in Pehlivanları, üst düzey performans ortaya koyarak topladığı 46 puanla hem şampiyon oldu hem de rakiplerine güreş meydanını dar etti. Şampiyonada Tokat İl Özel İdare Spor Kulübü ikinciliği elde ederken, üçüncülük kürsüsünü de Sivas Belediyesi Spor Kulübü ile Ankara TEDAŞ Spor Kulübü paylaştı.

SEKMEN: ERZURUM; HER ALANDA BAŞA GÜREŞECEK

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum’un her alanda başa güreştiğini kaydetti. Türkiye Şampiyonu olan pehlivanları yürekten kutladığını belirten Başkan Sekmen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ata sporumuz güreşte alınan her bir başarıya çok seviniyorum. Göreve başladığımız günden bu yana kurumumuzdaki spor ve sporcunun dostu bürokrat arkadaşlarımla beraber güreşe ayrı bir ilgi gösterdik. Şimdi bu ilgi ve alakanın meyvelerini alıyoruz. Büyükşehir’in pehlivanları her alanda derece elde edip, şanlı bayrağımızı Avrupa semalarında dalgalandırıyor. Erzurum, her alanda başa güreşecek. Takımımız; altyapısı, hocaları, antrenörleri ve şampiyon sporcularıyla inşallah çok büyük başarılar elde edecek.” Başkan Sekmen, kafilede yer alan yöneticilere sporculara sağladıkları motivasyondan ötürü de teşekkür etti.

TBMM BAŞKANI YILMAZ, BÜYÜKŞEHİR’İ TEBRİK ETTİ

Büyükler Karakucak Türkiye Şampiyonası’nın ‘En Teknik Sporcusu’, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün Milli Güreşçisi Dünya ve Avrupa 3’ncüsü Murat Ertürk seçildi.

Şampiyon olan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü güreşçilerine madalyalarını TBMM Başkanı İsmet Yılmaz verdi. Yılmaz, Büyükşehir’in güreşçilerini başarılarından dolayı tebrik etti. Bu arada Büyükler Karakucak Türkiye Şampiyonası’nda Erzurum’u temsil eden kafilede şu isimler yer aldı: “Teknik Direktör Fikret Polat, Antrenör İlhami Topaloğlu, Sporcular; Adem Akbulut, Kenan Gör, Murat Ertürk, Abdullah Kara, Köksal Muşli, Samet Kaya, Vedat Bulduk, Recep Köse, Mansur Bayoğlu, Uğur Özdemir, Ahmet Yıldırım, Murat Köse, Mustafa Kuyucu, Enes Sağlam”

Editör

Son Güncelleme: 04.08.2015 03:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.