SEKMEN: ŞAMPİYONLUK DADAŞLARA ARMAĞAN OLSUN

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un şampiyonluğunu Dadaşlara armağan etti.

admin
admin
25 Nisan 2016 Pazartesi 13:55
SEKMEN: ŞAMPİYONLUK DADAŞLARA ARMAĞAN OLSUN
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un şampiyonluğunu Dadaşlara armağan etti. Başkan Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Avukat Ali Demirhan, Mavi Beyazlı futbolcular, teknik heyet ve kulübün yönetim kurulu üyeleri, Tire maçı dönüşü Erzurum Havalimanı’nda coşkulu bir törenle karşılandı. Mehteran takımının zafer marşlarıyla karşılanan Başkan Sekmen, Mavi Beyazlı taraftarların sevgi seliyle karşılaştı. “En büyük Başkan bizim Başkan” sloganları atan vatandaşları selamlayan Sekmen, şampiyonlukla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: “Erzurumspor’umuz, Erzurumlu hemşerilerimiz bu şampiyonluğa hasretti. Yoğun bir mücadele neticesinde kulüp başkanımız, yönetimimiz, hocamız, futbolcularımız el ele vererek Cenab-ı Hakk’ın izniyle bugünü yakaladık. Şehrimize, spor camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah şimdi hedefimiz 2.Lig’de de şampiyon olmak. Şuandan itibaren bu şehre Süper Lig yakışır. Basamakları birer birer çıkıyoruz.” “İnşallah sporda olduğu gibi diğer hizmetlerde de şehrin makûs talihini yeneceğiz” diyen Başkan Sekmen, şöyle devam etti: “Bize inanın ve güvenin… Yatırımda da, belediye hizmetlerinde de, sosyal, kültürel, sportif hizmetlerde de arzu ettiğimiz noktaları yakalayacağız. Şehrimizi yeniden tarihteki konumuna, daha üst konumlara taşımayı Allah bizlere nasıp etsin. Yeter ki hemşerilerimize layık olalım. Onların desteğine, ilgi ve alakalarına teşekkür ediyorum. Kulüp başkanımızı da tebrik ediyorum. Hocamıza, kaptanımıza, ekibine ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca da Erzurumspor Yönetimi’ni kutluyorum. Bu şampiyonluk hepimizin gayreti, duası ve çabası neticesinde geldi. Şampiyonluk Dadaşlara armağan olsun.” 

12. ADAM TARAFTARA TEŞEKKÜR

Başkan Mehmet Sekmen, Erzurum’un bütün sektörlerde şampiyon olacağını ifade etti. Taraftarlara seslenen Sekmen, şöyle konuştu: “Çok kıymetli taraftarımız, kadim Erzurum’un kadim gençleri, sporseverler hepinizi şampiyonluğun sevincini yaşadığımız şuan en kalbi sevgilerimle selamlıyorum. Size söz vermiştik, ‘Bu şehri değiştireceğiz. Bu şehrin makûs talihini yeneceğiz’ demiştim. Sporda da, sanatta da, belediye hizmetlerinde de, üretim, yatırım, istihdam hizmetlerinde de bu şehri değiştireceğiz. Bu şehir yeniden tarih yazacak. Bugün şampiyon olduğumuz gibi Allah’ın izniyle Erzurum bütün sektörlerde şampiyon olacak. Bunun için bu şampiyonluk hepimizin… Şampiyonluk Erzurum’umuza, siz kıymetli taraftarlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Futbolcularımızı yürekten kutluyorum. Kulüp başkanımızı, yöneticilerimizi, hocamızı tebrik ediyorum. Siz taraftarlarımızı canı gönülden kutluyorum. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Kış demeden, yaz demeden, yağmur demeden, çamur demeden stada koştular, destek verdiler. Hep, ‘Biz de şampiyon olur muyuz’ diye hayal ettiler. İşte Şampiyon olduk. Hedefimiz 2. Lig’de de şampiyon olmak. Basamakları birer birer çıkmaya başladık. Şimdi 2. basamaktayız. Allah’ın izniyle yolumuza yürüyeceğiz. Yüce Mevla da, ‘Yürü kulum’ derse arzu ettiğimiz neticeyi yakalayacağız. Herkese teşekkür ediyorum. Erzurum’a hayırlı uğurlu olsun.”

“ERZURUMSPOR HAK ETTİĞİ YERE GELECEK”

Erzurumspor Kulüp Başkanı Avukat Ali Demirhan da, Mavi Beyazlı camianın hak ettiği yere geleceğini bildirdi. Başkan Demirhan, şunları kaydetti: “Şampiyonluk Erzurum’a hayırlı olsun. Son hedefimiz tabi ki bu değil. İnşallah Erzurumspor hak ettiği yere gelecek. Başta Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen Bey, taraftarlarımız, teknik ekip, futbolcularımız olmak üzere hepsini tebrik ediyorum. Şampiyonluk şehrimize hayırlı olsun. Göreve geldiğimizde, ‘Ne olursa olsun, ne gerekiyorsa yapacağız. Bu takımı şampiyon yapacağız’ dedik. Ve de oldu şampiyon olduk. Mehmet Sekmen Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu şehir 18-19 sene sonra şampiyonluk yaşadı. Bunu yaşatan kulüp başkanı olarak da inanılmaz bir mutluluk duyuyorum. Önümüzde daha çok aşılacak yollar var. Bu büyük taraftarla, bu iyi insanlarla biz inşallah bir dahaki sezonda da şampiyonluk yaşayacağız. Bu taraftar, bu şehir daha güzel şampiyonluklar yaşamayı hak ediyor. Şampiyonluk şehrimize hayırlı uğurlu olsun.”

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.