SEKMEN: İNANDIK, BAŞARDIK

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un Play-Off'a çıkmasının kentteki spor hayatını canlandırdığını ifade ederek, Mavi-Beyazlı kulübü elde ettikleri başarıdan ötürü kutladı.

05 Mayıs 2014 Pazartesi 00:27
SEKMEN: İNANDIK, BAŞARDIK
Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un Çorum Belediyespor ile oynadığı 90 dakikayı izleyen ve maç bitimi büyük bir mutluluk yaşayan Başkan Sekmen, Play-Off'a çıkan Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un yükselme maçlarında da başarılı olacağını ifade etti. Sekmen, konuyla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:
"Bu zorlu maç öncesi verdiğimiz beyanatlarda takımımızın Play-Off'a çıkacağını ifade etmiştik. Çok şükür bu düşüncemiz hayat buldu ve amacımıza ulaştık. Çorum Belediyespor maçı final niteliğindeydi ve bu maçı 1-0 kazanarak Play-Off  biletini elde ettik. Kulüp Başkanımız Saim Özakalın, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Yavuz İncedal ve sahanın altın adamları olan futbolcularımızı yürekten kutluyorum. Play-Off'a yükselen takımlar arasında yer aldık. Şimdi sıra 2. Lig hedefine geldi. Eminim ki, İncedal'ın talebeleri yükselme grubunu da aşarak 2. Lig'e adını yazdıracaktır. Bu takıma Süper Lig yakışır."

Taraftarlara teşekkür
Başkan Mehmet Sekmen, Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile Çorum Belediyespor arasında oynanan maçta takımı yalnız bırakmayan taraftarlar ve Büyük Erzurumspor Taraftarlar Derneği'ne (BESTDER) teşekkür etti. Sekmen, sözlerini şöyle tamamladı:
"Tribünleri dolduran futbol severler, taraftarlarımız ve BESTDER üyelerine çok teşekkür ediyorum. Bu camiaya gönül vermiş taraftarlarımız, maçta futbolcularımızı çok iyi motive ederek hiç susmadı. 90 dakika boyunca Mavi-Beyazlı futbolcularımızı destekledi. Tribünler çok etkileyiciydi. Gördüğüm bu coşku beni çok etkiledi. İnşallah Play-Off maçlarında da aynı heyecan ve ruhla 2. Lig hedefimize ulaşacağız."

Editör

Son Güncelleme: 05.05.2014 00:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.