Sekmen: Herkes haddini bilmeli

BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan'ın "Erzurum'a dönüyorum" açıklamalarına Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen cevap verdi: "Bir insan istifa ettikten sonra dönmemeli"

admin
admin
28 Mayıs 2017 Pazar 03:13
Sekmen: Herkes haddini bilmeli

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan'ın istifasıyla ilgili konuştu. Radyo Ritm'de gazetecilerin konuğu olan Sekmen, Demirhan'ın "bugün dönüyorum" açıklamalarına da cevap verdi.

BB Erzurumspor'un büyük bir başarıya imza attığını ve bu başarı da Ali Demirhan'dan, takımı destekleyen taraftarına kadar herkesin emeği olduğunu belirten Sekmen, "BB Erzurumspor'un başında dün biri vardı, bugün biri var, yarın da başka biri olacak. Herkes haddini bilmeli. Bu başarı da herkesin emeği var" dedi.

Gazetecilerin "Ali Demirhan yarın dönüyorum diye açıklama yaptı"sorusu üzerine, " Kimse bu şehrin üstünde değildir. Bir insan istifa ettikten sonra dönmemeli. Kupayı Erzurum'a getirdiğimiz gün beraber halkı selamladık. Taraftarlarımız bizi bağrına bastı. Oradan kalktı ayrıldı. Bu şehirde bu takımı yönetecek 800 bin insan var. Bazılarına giydirilen elbise bol gelebiliyor" diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 28.05.2017 03:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2017-05-29 10:15:51

Sekmen bey sen kendine bi pay cikarda ne olursa olsun sonra dersiniz biz çıkardık dusmeseydi takım aynı geçmişte olduğu gibi. ..

Avatar
misafir 2017-05-28 05:57:52

Sayın sekmen ali demirhan olmasaydı siz ve yöneticileriniz bu takımı zor 1.lige çıkartırdınız