‘Sehic'i kolay kolay vermeyiz’

Özdilek, Galatasaray'ın, kalecileri Sehic ile ilgilendiğine yönelik iddialara ilişkin, Sehic'in takım için önemli bir oyuncu olduğunu belirtti.

admin
admin
19 Ekim 2018 Cuma 00:29
‘Sehic'i kolay kolay vermeyiz’

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek, kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın, kalecileri Sehic ile ilgilendiğine yönelik iddialara ilişkin, Sehic'in takım için önemli bir oyuncu olduğunu belirtti.

Bu yıl Sehic'in çok iyi bir performans ortaya koyduğuna işaret eden Özdilek, "Bu tür gündemlerle oyuncunun kafasını karıştırmayı çok doğru bulmuyorum. Bizim için önemli olan devre arasına kadar olan süreçte ne kadar puan toplayacağız. Bu süreçte önemli etken oyuncumuz da Sehic olacaktır. Atanın ve tutanın iyi olacak, diye bir tabir var; bizim tutanımız iyi dolayısıyla onu da kolay kolay vermeyiz." diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 19.10.2018 00:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.