Sehic gitti; taraftar öfkeli!

BB Erzurumspor'un Boşnak kalecisi İbrahim Sehic ile Konyaspor 2 yıllık anlaşma sağladı.

admin
admin
10 Ağustos 2020 Pazartesi 07:00
Sehic gitti; taraftar öfkeli!

BB Erzurumspor ile şampiyonluk yaşayan kaleci İbrahim Sehic, kaptanı olduğu Erzurumspor'u terk ederek Konyaspor ile anlaştı.

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Konyaspor, adı Beşiktaş ve Hatayspor ile de anılan, Erzurumspor'un kaptanı Boşnak kaleci Ibrahim Sehic ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Konya ekibinin 31 yaşındaki kaleciye yıllık 600 bin Euro ödeyeceği öğrenildi.

Öte yandan Konyaspor'un tecrübeli kalecisi Serkan Kırıntılı takımdan ayrılıyor. Adı Beşiktaş ile anılan 35 yaşındaki kalecinin ayrılık isteğini yönetime bildirdiği kaydedildi.

BAŞKAN ÜNEŞ: SEHİÇ NE İSTEDİ İSE VERDİK!

Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, Erzuruım Post'a yaptığı açıklamada, ''İbrahim Sehiç, takım kaptanımızdı. Ne istedi ise verdik. Bu saatten sonra tercih O'nun. Erzurumspor'dan bir İbrahim gider, bin İbrahim gelir. Taraftarlarımızdan az daha sabır istiyoruz. Biz, bu lige tüm operasyonlara rağmen kalıcı olmak için geldik. Lütfen az daha sabır.'' dedi.

Sehiç'in eşinin Erzurum'u sevemediği ve yeniden Erzurum'a gelmek istemediği için kulübün fiyat artırma talebini kabul etmesine rağmen Konyaspor ile masaya oturduğu öğrenildi.

Öte yandan İbrahim Sehic'in yakın arkadaşı olan Jasmin Scuk'un takımdan gönderilmesine tepki olarak da Erzurumspor'dan ayrıldığı iddialar arasında.

Bu arada BB Erzurumspor taraftar grupları da, sosyal medyada İbrahim Senic transferinin perde arkasını yazarak tepkilerini dile getirdiler;

“İbrahim Sehic’in perde arkasını bir açıklayalım; hem de evvelinden!

- Geçen sene takım düştüğünde ilk ihtarı çeken İbrahim Sehic!

- İhtarı çektikten sonra menejeri aracılığıyla gitmek istiyorum diye ama sözleşmesinden ve yönetimin üstün gayretinden dolayı kalan Sehic!

- TFF 1. Ligde 10 Milyon geliri olan Erzurumspor’dan 5 Milyon alan Sehic!

- Lig biter bitmez yönetimin ilk masaya oturduğu adam Sehic!

- 20 gündür kulübe tamam diyip imza atmamak için eften püften sebepler sunan Sehic!

- En son dün 650 bin Euro’ya kulübümüze tamam diyip Konyaspor’a 625 bin Euro’ya imza atan Sehic!

- A spor’a 3 gün önce haber yaptırıp Erzurumspor sayfalarına gülücük atıp buradayım diyen Sehic!

Giden gitmiştir, kafasında Erzurumspor’u bitirmiş adamın durmasının da kıymeti yoktur zaten.

Net Bilgidir; Sehic’in Erzurumspor’dan ayrılış sebebi para değildir, rakamlar ortadır. Herkes müsterih olsun bu takımda herkesin yeri dolar.”

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumsporSehic
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.