Sefalar getirdin Victoria!

Türkiye’de artistik paten ve senkronize denince akla gelen ilk kulüp Ankara Vizyon kulübüdür.

admin
admin
18 Temmuz 2017 Salı 07:47
Sefalar getirdin Victoria!

Vedat REFAYELİ

İşte o Vizyon kulübü, daha iyi şartlarda kamp yapmak için her seferinde Erzurum’a gelir. Biz burada çok fazla kıymetin bilmiyoruz ama Erzurum’un buzuna herkes gibi onlar da hasta! 15 kişilik kafile ile gelen ve Polat Otel’de kampa giren Vizyon kulübü bu defa bir sürpriz yaptı ve Kanadalı dünyaca ünlü bir senkronize hocasıyla geldi. O’nunla anlaşmışlar. Victoria Simith. Kanadalı bu bayan senkronizeci dünya markası bir isim ve biz onu Erzurum’da ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Victoria Simith, 2015 yılında Dünya Şampiyonu olan Kanada Senkronize Milli takımının da sporcusu. Meraklılar Youtube’ye girip Victoria’nın da olduğu o Kanada takımının kendilerine altın madalya getiren gösterilerini izleyebilirler. Alanında usta. Üstelik hem güzel hem de çok sempatik.

İlk defa gördüğü ve geldiği Erzurum’da bulunmaktan da son derece hoşnut. Bunu zaten ilk bakışta anlıyorsunuz. Antrenmanlardan arta kalan zamanlarda antrenörler Zeynep Aydın ve Kutay Eryoldaş ile Erzurum’u geziyorlar. Kanada’da tarih okuduğu için de Erzurum’da gezmediği, görmediği tarihi eser ve yer kalmamış. Kadayıf dolmamızı da tattı, cağ kebabımızı da. Erzurum’un buzuna hayran kalmış, her fırsatta da dile getiriyor. Ankara Vizyon kulübünün başkanı sevgili Prof.Dr.İhsan Ertenli hocayı, böylesine ünlü ve işinde usta bir patenci ile anlaştığı ve Türkiye’ye getirdiği için kutluyorum. Ve tabiî ki de kamp için isteseler yurt dışına da gitme imkanlarına rağmen yine yeniden Erzurum’u tercih ettikleri için.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.