Sefa Akgün Erzurumspor’da

Trabzonspor'la profesyonel sözleşme imzalamayan ve yollarını ayıran Sefa Akgün, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'a transfer oldu.

admin
admin
04 Temmuz 2018 Çarşamba 13:52
Sefa Akgün Erzurumspor’da

Trabzonspor'da geçtiğimiz günlerde profesyonel yapılmak istenilen ancak bordo mavili takıma sunulan şartlar nedeni ile Özkan Sümer'den ret cevabı alan Sefa Akgün, 1 Temmuz itibari ile boşa düştü. Genç oyuncuya 1.600 TL maaş ve 1461 Trabzon'da kiralamak oynamayı öneren Trabzonspor genç oyuncuya "bu teklifi kabul etmelisin" dedi. Bu tekliften memnun olmayan Sefa Akgün ve menajeri yeni kulüp aramalarına başladı.

ERZURUMSPOR'LA ANLAŞTI

Bu gelişmenin ardından genç yetenek Sefa Akgün, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'a imza attı. Trabzonspor'a 510.000 Bin TL yetiştirme bedeli ödeyecek olan Erzurumspor'un Sefa'ya 15 bin TL peşin ücret ödediği aylık da 4 bin TL maaş vereceği belirtildi. Ayrıca oyuncunun serbest kalma maddesinin ise 7 milyon Euro olacağı ifade edildi. Sefa ile geçtiğimiz dönemlerde Roma ilgilenmişti.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumsporSefa Akgün
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.