ŞAŞAALI GÜNLER YAKINDA

Erzurum’un futbolda başarıya aç kalmış özlemini dindireceklerini belirten Kulüp Başkanı Özakalın, “Büyükşehir Belediyespor olarak, Erzurumspor’un mazide yaşadığı başarıyı yakalayacağız. Taraftar bize güvensin onları mutlu edeceğiz. Bu takımın ismi Büyükşehir ama sonuçta Erzurum’u temsil ediyor” dedi.

30 Kasım 2012 Cuma 09:34
 ŞAŞAALI GÜNLER YAKINDA
Nurullah PALA haberi... 
 
Ligin 14. Hatasında deplasmanda Isparta Emrespor ile karşılaşacak olan Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar sürerken, kulüp başkanı Saim Özakalın, zirve yolunda tüm Erzurum’a birlik beraberlik mesajı verdi. Başkan Özakalın, “Bu takımın ismi Büyükşehir Belediyespor ama, Erzurum’un takımı. Bu takıma herkesin sahip çıkması ve destek vermesi gerekir. Artık ful çeken tribünler önünde maç oynamak istiyoruz. Erzurum’da 25 bin kişilik Kazım Karabekir Stadı’nı dolduracak potansiyel var. Biz bir an önce bu potansiyelin hayatiyete geçmesini istiyoruz. Erzurum futbolda artık başarıya susamış bir şehir. Bizde yönetim, teknik heyet, taraftar, futbolcu ve tüm şehir olarak el birliği içeresinde takımı layık olduğu yere çıkartacağımıza inanıyorum”dedi.
LİGİN SONU BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
Şu anda ligde yarışçı bir takım olduklarını ve bu yarışı lig sonuna kadar devam ettireceklerinin altını çizen Büyükşehir Belediyespor Başkanı Saim Özakalın, önemli olanın lig sonunda zirvede yer alabilmek olduğunu söyledi. Özakalın, “Şu anda ligde 27 puanla beşinci durumdayız, lideri arkadan takip ediyoruz, arakdan emin adımlarla gitmek daha iyi. İnanıyorum ki, lig bittiğinde Büyükşehir Belediyespor şampiyon olarak 2. Lige yükselecek ve sonrasında arzulanan hedefleri kovalayacak” dedi.
YÖNETİM 24 SAAT GÖREV YAPIYOR
Mavi-beyazlı Kulübün  Başkanı Saim Özakalın, göreve geldikleri günden beri Erzurum’un futbolda önemli bir yere gelmesi için çaba sarf ettiklerini ve bundan sonra da Büyükşehir Belediyespor’un başarısı için çaba sarf etmeye devam edeceklerinin altını çizerek, “Büyükşehir Belediyespor’un hedefi bellidir. Şampiyonluk yolunda yönetim olarak üzerimize düşen görevi fazlası ile yapmaya devam ediyoruz” dedi. Büyükşehir Belediyespor yönetiminin bir ahenk içerisinde hareket ettiğine işaret eden Başkan Özakalın, “Büyükşehir Belediyespor’un bu seneki en büyük şansının ve artısının bir ahenk içerisinde hareket eden yönetiminin olmasıdır. Yönetim içindeki bu birlik beraberlik sayesinde taraftarımızla bütünleşip, istediğimiz neticelere ulaşacağımıza inanıyorum. Yönetim 24 saat görevini yapıyor ve şehrin başarısı için seferber oluyor. Özveri ile çalışan yönetici arkadaşlarımı kutluyorum” şeklinde konuştu.
TARAFTARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Büyükşehir Belediyespor’un geçen Pazar günü 7-8 bin dolayında taraftarının önünde Oyak Renaultspor’u mağlup ettiğine işaret eden Kulüp Başkanı Saim Özakalın, takımın galip gelmesinde taraftarın büyük rol oynadığını belirtti. Özakalın, “Maçta taraftarın takımımıza, yönetime ve şahsıma olan ilgi bizlerin çalışma şevkini daha da artırmıştır. İnanıyorum ki, bu birliktelik artarak devam edecek. Zaten Dadaşlar Grubu olarak taraftarımız deplasman maçlarında bile takımı yalnız bırakmıyor. Takımı yürekten destekleyen tüm taraftarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 30.11.2012 09:42
Anahtar Kelimeler:
ŞAŞAALI GÜNLER YAKINDA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.