SANCAKTEPE MESAİSİ BAŞLADI

Beylerbeyi fatihi Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu kendi evinde karşılaşacağı Sancaktepe maçı için hazırlıklara bugün başlıyor.

06 Kasım 2012 Salı 09:46
SANCAKTEPE MESAİSİ BAŞLADI
Nurullah PALA haberi...

Pazar günü bin dolayında taraftarının desteği ile deplasmanda Beylerbeyispor’u Güner’in golü ile 1-0 mağlup eden ve yeniden zirve yarışına ortak olan Büyükşehir Belediyespor’da Sancaktepespor maçı hazırlıkları bugün başlıyor. Mavi-beyazlı takım, önceki gece uçakla geç saatlerde döndüğü Erzurum’da istirahata çekilerek, günü dinlenerek geçirdi. Mavi-beyazlılarda Sancaktepespor maçı hazırlıkları ise bugün start alıyor. Özellikle Beylerbeyi maçının ikinci yarısında sergilediği başarılı futbolla sonuca giden ve 81.dakikada Güner Okay’ın attığı golle üç puanı hanesine yazdıran Büyükşehir Belediyespor, Teknik Patron Taşkın Güngör ve yardımcıları nezaretinde haftanın ilk idmanını bugün yapacak.

Editör

Son Güncelleme: 06.11.2012 10:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.