SANAYİ ESNAFINDAN YAKUTİYE KARTALLARINA MORAL

Erzurum’u BAL Ligi’nde temsil eden ve son haftalarda aldığı seri galibiyetler ile zirve yarışına ortak olan Yakutiye Belediyespor’a sanayi esnafından destek geldi. Sanayi Ocakbaşı Kebap Evi, Kırmızı-beyazlılara zorlu Kalkandere maçı öncesi moral yemeği verdi.

07 Şubat 2013 Perşembe 08:38
SANAYİ ESNAFINDAN YAKUTİYE KARTALLARINA MORAL
Nurullah PALA

Bölgesel Amatör Lig(BAL)’de başarı ile mücadele eden ve aldığı seri galibiyetler ile zirve yarışına ortak olan Yakutiye Belediyespor’a sanayi esnafından destek geldi. Sanayi’de hizmet veren Ocakbaşı Kebap Evi İşletmecileri Salim Atay ve Yusuf Akyol, zorlu Kalkandere maçı öncesinde Kırmızı-beyazlılara moral yemeği verdi. Cumartesi günü saat 12.30’da Erzurum’da lig ikincisi Kalkanderespor’u konuk edecek olan Erzurum ekibi Yakutiye Belediyespor’un onuruna verilen yemeğe Antrenörler Kurtulay Öksüz, Ercan Ünal, idarecilerden Murat Daşdemir ile futbolcular katıldı. Oldukça neşeli bir ortamda geçen moral yeğinde lokanta sahipleri kendi elleri ile futbolculara tatlı ikram etti.

IĞDIR’IN GOLCÜSÜ HALİL YAKUTİYE’DE
Bu arada ligde son haftalarda aldığı seri galibiyetler ile dikkatleri üzerine çeken Yakutiye Belediyespor’da transfer de devam ediyor. Geçen hafta Erganispor’dan orta saha oyuncusu Mustafa Kuzu’yu transfer eden Yakutiye Belediyespor, dün de Iğdır Üniversitesi’nin golcüsü Halil Ünsal’ı renklerine bağladı. Ligde bu sezon şu ana kadar 14 gol kaydeden golcü futbolcu, ligin ilk yarısında Iğdır Üniversitesi ile Yakutiye Belediyespor’a karşı oynadığı maçta da iki gol kaydetmişti. Golcü futbolcu Ziraat Türkiye Kupası maçında da Ankaragücü’ne iki gol atarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Teknik heyet, takıma dahil olan Halil Ünsal ile forvette güçlerine güç kattıklarını söyledi. Golcü futbolcuda Yakutiye’de, “Zaferler yaşamaya geldim. Takım arkadaşlarım kısa sürede beni bağrına bastı. Mutluyum” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 07.02.2013 08:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet sevimli 2013-02-07 15:23:13

lalkandere maçını da alrak tüm dikkatleri üzerinize çekmeyi başararacaksınız ... siz erzurum un en iyisiniz ... allah yar ve yardımcınız olsun.