Samsun’da gol sesi çıkmadı

TFF 1. Lig'de 10. hafta mücadelesinde BB Erzurumspor, deplasmanda Samsunspor ile 0-0 berabere kaldı. Her iki takım da vasat bir futbol ortaya koydu.

admin
admin
24 Ekim 2021 Pazar 03:00
Samsun’da gol sesi çıkmadı

BB Erzurumspor yönetimin yaptığı özel uçak jestiyle Samsun’a gitti. Mutlak galibiyet parolasıyla maça çıkan mavi-beyazlılar etkili bir futbol ortaya koyamadı.

Dadaşlar’ın etkili silahlarından Novikovas’ın gününde olmaması, diğer oyuncuların da beklentilerden uzak bir futbol ortaya koymasıyla karşılaşmadan gol sesi çıkmadı.

Karşılaşma başladığı gibi golsüz eşitlikle sona erdi. Samsunspor hafta içerisinde Mehmet Altıparmak’la yollarını ayırmış, takımın başına Fuat Çapa’yi getirmişti.

Bu sonuçla puanını 19’a çıkaran BB Erzurumspor 4. sırada yer alırken, ev sahibi ekip ise puanını 12'ye çıkararak 8. sırada yer aldı.

Stat: 19 Mayıs

Hakemler: Caner Ak xx, Mehmet Yıldırım xx, Emrah Ünal xx

Samsunspor: Aykut Özer xx, Alaaddin Okumuş x (Ali dk. 69 x), Barış Başdaş xx, Kevin Boli xx, Soner Gönül xx, Hasan Kılıç xx, Osman Çelik xx (Gökhan dk. 73 x), İsmael Diomande xx, Moryke Fofana x (Melih Okutan dk. 69 x), Yasin Öztekin xx, Elhadj Bah x (Mehmet Akyüz dk. 60 x)

Yedekler: Nurullah, Yunus Emre, Çinari, Semih, Melih Altıkulaç, Polat

Teknik Direktör: Fuat Çapa

BB Erzurumspor: Szumski xx, Orhan Ovacıklı x (Emircan dk. 62 x), Aykut Demir xx, Mustafa Yumlu xx, Mücahit Albayrak xx, Aly Malle x (Olanare dk. 62 x), Martin Hasek xx, Gökhan Alsan xx, Süleyman Koç xx, Novikovas x (Shala dk. 90+1 ?), Eren Tozlu x (Gökhan Kardeş dk. 90+3 ?)

Yedekler: Göktuğ, Rıdvan, Ufuk, Özgür, Güney, Fırat

Teknik Direktör: Erkan Sözeri

Sarı Kartlar: Yasin, Diomande (Samsunspor), Orhan, Szumski (BB Eezurumspor)

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumErzurumsporSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.