ŞAMPİYON TAEKWONDONCULAR HEDEF BÜYÜTTÜ

İzmir’de 24-27 Ekim 2013 tarihlerinde Türkiye Şampiyonu olan Köksal Kaya ile yine Türkiye Şampiyonu olan ikizi Soner Kaya ve bayanlarda Türkiye şampiyonluğunu kazanan Dilara Körpeş ile Giresun’da yapılan Uluslar arası Open Turnuvasında ikinci olarak gümüş madalya kazanan Mustafa Batuhan Yardımcı, Taekwondo Federasyonu Ümitler Teknik Kurul Üyesi Kemal Yıldıran Yönetiminde Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy’u ziyaret ederek başarı öyküsünü anlattılar.

15 Aralık 2013 Pazar 14:32
ŞAMPİYON TAEKWONDONCULAR HEDEF BÜYÜTTÜ
Arısoy, Milli taekwondoculara bundan sonraki müsabakalar için başarı diledi. Taekwondo Federasyonu Ümitler Teknik Kurul Üyesi Kemal Yıldıran, öğrencilerinin başarıdan başarıya koştuğunu belirterek, daha fala destek verilmesi halinde büyük hedefleri yakalayacaklarını söyledi. Yıldıran, “Köksal Kaya, Soner Kaya, Dilara Körpeş ve Mustafa Batuhan Yardımcı 2013 yılında başarılı bir performans göstererek, göğsümüzü kabarttı. İnanıyorum ki, bundan sonra daha da başarılı olacaklar” dedi. 

Editör

Son Güncelleme: 15.12.2013 14:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.