ŞAMPİYON BOKSÖRLERDEN BAŞKAN CENGİZ’E ZİYARET

Erzincan’da yapılan Türkiye Gençler Boks Şampiyonası’nda dereceye giren sporcular Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’i ziyaret ettiler.

28 Temmuz 2011 Perşembe 16:34
ŞAMPİYON BOKSÖRLERDEN BAŞKAN CENGİZ’E ZİYARET
Boks Federasyonu Erzurum İl Başkanı Kadir Hayta, Antrenörler Gürkan Sönmez ve Erol Çavuşoğlu, 48 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Semih Sarı ve 41,5 kiloda Türkiye üçüncüsü olan Ahmetcan Bingöl ile birlikte Başkan Cengiz’i ziyaret ederek, spora desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, şehirde yetişen sporcuların ulusal ve uluslar arası başarılarıyla gururlandıklarını ifade etti.
Belediye olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarına işaret eden Başkan Cengiz, “Bu bağlamda önemli bir ihtiyacı gidermek adına ilçemizde 500 kişilik spor salonu yaptık ve önümüzdeki günlerde açılışını yapacağız. Geleceğimizin teminatı olan çocukları ve gençleri spora yönlendirmek amacıyla yapılan spor salonu ilçemizde önemli bir ihtiyaca cevap vermiş olacaktır. Bu spor salonu ile birlikte inanıyorum ki, geleceğin sporcuları ve hatta şampiyonları ilçemizden de yetişecek, çeşitli spor branşlarında önemli başarılara imza atacaklardır.” dedi.

HAYTA: BELEDİYENİN SPORTİF YATIRIMINI TAKDİRLE KARŞILIYORUZ
Boks Federasyonu Erzurum İl Başkanı Kadir Hayta ise, Aziziye Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade ederek, spora ve sporcuya destek olan bir Başkan görmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.
Ilıca’da yapılan 500 kişilik spor salonunun bunun bir göstergesi olduğunu kaydeden Hayta, “Spor salonu ilçe için çok önemli bir ihtiyaç ve belediyenin bu ihtiyaca binaen böyle bir yatırım yapması oldukça önemli. İlçedeki gençlerin spora yönlendirilmesi adına yapılan bu yatırımı takdir ediyorum. Spora ve sporcuya desteklerinden dolayı belediye başkanımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Başkan Cengiz, dereceye giren sporculara çeyrek altın hediye ederek uğurladı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.