ŞAMPİYON BOKSÖRE ŞİMŞEK’TEN KUTLAMA

Erzurum Gençlikspor adına spor yapan ve İmam Hatip Lisesi’nde Eğitim gören 80 kilodaki boksör Muhammet Aydın, İzmir’den şampiyonluk madalyası ile Erzurum’a dönünce okulunda da coşku ile karşılandı.

12 Şubat 2013 Salı 16:14
ŞAMPİYON BOKSÖRE ŞİMŞEK’TEN KUTLAMA
Antrenörler Mustafa Kalkan ve Muhsin Köylü nezaretinde büyük bir başarıya imza atarak İzmir’in Seferihisar ilçesinde yapılan Yıldızlar Türkiye Boks Şampiyonası’nda ringe çıkan Muhammet Aydın 80 kiloda Türkiye şampiyonu oldu. Daha önce de Çorum’da 75 kiloda şampiyon olan Muhammet Aydın’ı ilk tebrik edenler arasında İmam Hatip Lisesi Müdürü Zinnur Şimşek oldu. Şimşek, Aydın’ın şampiyon sporculuğunun yanı sıra okulda daz sevilen bir öğrenci olduğunu söyledi. 

HEDEFİ AVRUPA VE DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Erzurum İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleşen ziyarette okul müdürü Zinnur Şimşek’in yanı sıra Antrenörler Mustafa Kalkan, Muhsin Köylü, Beden Eğitimi Öğretmeni Erdal Aksoy ve Muhammet Aydın’ın babası Ahmet Aydın’da katıldı. Erzurum İmam Hatip Lisesi Müdürü Zinnur Şimşek, Türkiye şampiyonu olan boksör Muhammet Aydın’ın kendi okulları içinde bir gurur kaynağı olduğunu söyledi. Şimşek, “İnanıyorum ki, Muhammet Aydın, dünya ve Avrupa ringlerinde de başarılı olacaktır” dedi. Türkiye Şampiyonu olan boksör Muhammet Aydın’da tüm sporseverlere ve Erzurum İmam Hatip Lisesi’ne madalya sözü verdi.

Editör

Son Güncelleme: 12.02.2013 16:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.