SAKARYA'DAN KÖTÜ HABER

BB Erzurumspor Playoff serisinin ikinci maçında deplasmanda Sakaryaspor'a 1-0 yenilerek yine ikinci lig kapısından döndü.

19 Mayıs 2015 Salı 12:22
SAKARYA'DAN KÖTÜ HABER
Erzurumspor Sakarya deplasmanında play off yarı finalinde uzatma bölümünün ikinci yarısında 107’inci dakikada kalesinde gördüğü golle 1-0 yenilerek, play off ümidini sonlandırdı.
 
Erzurumspor Sakarya deplasmanında play off yarı finalinde uzatma bölümünün ikinci yarısında 107’inci dakikada kalesinde gördüğü golle 1-0 yenilerek, play off ümidini sonlandırdı. 7 mavi beyazlı oyunun sarı kart gördüğü karşılaşmada, tek forvetle 77 dakika oynayan Erzurumspor, bunun bedelini ağır ödedi.
 
TEK FORVETLE BAŞLADIK
 
Play off yarı finali rövanşının ilk yarısında Erzurumspor tek forveti olan Mehmet Albayrak’la gol aradı. Golcü futbolcunun 22’inci dakikada sarı kart görmesi, ekibin gol arayışlarını da yavaşlattı. Karşılaşmanın ikinci yarısına da aynı kadroyla çıkan Erzurumspor’da ilk değişiklik 56’ıncı dakikada geldi, Emre Yüksektepe yerini Seddar Karaman’a bıraktı.
 
İLK DEĞİŞİKLİK 77’DE GELDİ
 
Yapılan değişiklikle gol arayışına yükselen Erzurumspor ataklarını golle sonuçlandıramadı. 77’inci dakikada Turhan Özyazanlar nihayet Oltan Karakullukçu’yu oyuna alırken, golcü Mehmet Albayrak’ı kenara aldı. Üçüncü değişikliğe 86’ıncı dakikada giden takımda, Salih Kardeşgiden yerini Sinan uzun’a bıraktı.
 
UZATMALARDA YENİLDİK
 
Maçın 90’lık kısmı 0-0 geçildi. Uzatma bölümünde golü arayan Erzurumspor’du. Ancak Oltan Karakullukçu hava toplarını keserek gol asisti yapan Mehmet Albayrak’ın eksikliğini hissetti. Uzatmanın ilk bölümü golsüz sonuçlandı. Ev sahibi ekip uzatmanın ikinci bölümünde 107’inci dakikada aradığı golü buldu. Burak Göksel attığı golle takımını play off finaline taşıdı.
 
TARAFTAR HÜZNE BOĞULDU
 
Erzurumspor’un Sakarya’dan eli boş dönmesi, şehirde taraftarlarca hüzün ve üzüntüyle karşılandı. Takımın play oflara kalmadan ikinci liğe şampiyon olarak çıkmasının mümkün olduğunu, ancak Teknik yönetimin takımı domine etmek yerine beraberliğe razı oyunla sahaya sürmesinin mavibeyazlı ekibi 2’inci ligden ettiğini savunan dadaşlar Turhan Özyazanlar’a sitem etti.
 
YİNE BAŞA DÖNDÜK
 
2013-2014 sezonunda da Kahramanmaraşta oynan play off yarı finali ilk maçında Hacettepespor’a 3-2 yenilerek umudu bu sezona taşıyan ekip, ikinci kez play offtan gergi döndü. 2015-2016 sezonunda yine üçüncü ligde mücadele verecek olan Erzurumspor adına yakışır bir seyir izlemedi ve il içinde olduğu gibi il dışında da onbinlerce taraftarını bir kez daha hüsrana boğdu.
 
SAKARYASPOR’UN MAÇ KADROSU
 
Ev sahibi Sakaryaspor karşılaşmaya, Yavuz Eraydın, Özgür Kedikli, Abdülkadir Akyıldız, Alaattin Hamza Ok, Aykut Duran, Sertaç Eren, Mert Sarı, Muhammet Yürükuslu, Levent Demiray, Gökhan Yazıcı, Burak Bekaroğlu 11’i ile başladı. Hüseyin Bilge, İbrahim Kıymaz, Burak Göksel, Mustafa Akgün, Volkan Çekiç, Canberk Ömer Özdemir, Ahmet Buğrahan Tuncay ise yedekler arasında yer aldı.
 
ERZURUMSPOR İLK 11’İ
 
Erzurumspor ilk maçta olduğu gibi, ikinci maçta da sahaya tek forvet ile çıktı. İlker Günay, Emre Yüksektepe, Hüseyin Cihan Avcu, Doğa İşeri, Sefer Sever, Salih Kardeşgiden, Cebrail Serçek, Özkan Serbest, İbrahim Demirer, Hüseyin Engin, Mehmet Albayrak’ın ilk 11’de yer aldığı maça,   Anıl Atağ, Ekrem Sütçü, Emrah Çalışlar, Sinan Uzun, Oltan Karakullukçu, Seddar Karaman, Osman Berkay Özçelik ise 18 kişilik kadro içinde çıktı.
 
HAKEMLER
 
Erzurumspor’un Sakaryaspor ile oynadığı Play Off Yarı finali 2’inci maçını İzmir ve Denizli Bölgesi hakemleri yönetti. Karşılaşmanın orta hakemliğini İzmir Bölgesi hakemlerinden Kutluhan Bilgiç yaptı. Birinci yardımcı hakemliği Denizli Bölgesinden Birol Güldane, 2’inci yardımcı hakemliği ise İzmir Bölgesinden Emre Suna yürüttü. İzmir Bölgesinden Levent Aktan’ın 4’üncü hakem olarak görevlendirildiği karşılaşmada Coşkun Güven, Bünyamin Çiftçi ve Gülhan Özkan temsilci olarak bulundu.
 
FİNALE ÇIKANLAR
 
3’üncü Lig Play Off yarı finali rövanş karşılaşmaları biri dışında tamamlandı.  Yeni Diyarbakırspor-Denizli Büyükşehir Belediyespor karşılaşması tamamlanamadı. Bu sonuçlarla Çorum Belediyespor, İstanbulspor A.Ş., Sivas Dört eylül Belediyespor ve Ankara Demirspor play off yaı finaline yükselen takımlar oldu.
 
PLAY OFF RÖVANŞ SONUÇLARI
 
Darıca G.Birliği 0-2 Çorum Belediyespor
 
Zonguldak Kömürspor 1-1 İstanbulspor A.Ş.
 
Sivas Dört Eylül Belediyespor 2-1 Gölcükspor
 
 Yeni Diyarbakır A.Ş. - Denizli Büyükşehir Belediyespor
 
 Ankara Demirspor 3-1 Silivrispor
 
 Sakaryaspor A.Ş. 1-0 Erzurumspor
 
PLAY OFF İLK TUR SONUÇLARI
 
Çorum Belediyespor  0-0 Darıca G.Birliği
 
İstanbulspor A.Ş.  0-0 Zonguldak Kömürspor
 
Gölcükspor  0-0 Sivas Dört Eylül Belediyespor
 
Denizli Büyükşehir Belediyespor  0-0 Yeni Diyarbakır A.Ş.
 
Silivrispor  1-1 Ankara Demirspor
 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor  0-0 Sakaryaspor A.Ş.

Editör

Son Güncelleme: 19.05.2015 12:39
Anahtar Kelimeler:
ErzurumErzurumspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.