Refayeli en kuvvetli adayı açıkladı

​​​​​​​Görünen o ki, BB Erzurumspor’da Ali Demirhan defteri kesinlikle kapanmış ve yeni bir isimle yeni sezona girilmesi için düğmeye de basılmış.

admin
admin
06 Haziran 2017 Salı 01:10
Refayeli en kuvvetli adayı açıkladı

Ali Demirhan ile Sekmen arasında barış için gidip gelenler oldu ama belli ki o girişimler beyhude işler. En azından ben öyle düşünüyorum. Ancak Demirhan’ın istifa etmemiş gibi davranması şaşırtıcı da gelmiyor değil. Demirhan’ın Erzurum’a gelerek iftar yemeği vereceği ve görevi bırakmadığını açıklayacağını bile duydum, aklım almıyor. Her şeye rağmen daha önce ilan edilen 18 Haziran için belirlenen tarihte de değişiklik yok ve o tarihte hem yeni bir başkan hem de yeni bir yönetim oylanacak. Peki BB Erzurumspor’da Ali Demirhan’ın boşalttığı o koltukta kim oturacak? Soru bu! Bu konuda şu ana kadar bir çok isim dillendirildi. Dillendirilen isimler içerisinde en dikkat çeken özellik, o isimlerin Erzurum’da yaşıyor olması.

Belli ki BB Erzurumspor’un yeni başkanı Erzurum’da ikamet eden biri olacak. O ismin kimin olacağı konusunda ne söylense tahmindir. Nihayetinde o isme onay verecek kişi Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen’dir. Sekmen’in işaret edeceği kişi başkanlık için kongreye gidecek ve listede ona göre hazırlanacak. Dün biraz Erzurum kulübünün başına geçecek kişi konusunda etüd yaptım. Sekmen’e birinci derecede yakın biri ile görüştüm. Bu görüşme ışığında ben de sizlere bir iyilik yapayım, tahmin ettiğim en kuvvetli adayı söyleyeyim: Ünsal Kıraç! Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı. Eğer Sekmen son anda farklı bir isim çıkarmazsa daha önce de BB Erzurumspor’da As Başkanlık yapan ve sonrasında Demirhan ile araları açılıp ayrılan Ünsal Kıraç’ın ben başkan olacağını sanıyorum!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.