Razı git Artur!

Razı git Artur!

admin
admin
19 Haziran 2018 Salı 13:32
Razı git Artur!

Kazak olmasına rağmen ilk tanıştığım günden beri onu bir Erzurumlu olarak tanıdım ve sevdim. Türkiye Buz Pateni Milli takım antrenörü olarak 4 yıldır Erzurum’da görev yapıyordu ve onu bir Erzurumludan ayırt etmiyorduk.

Gelenek, görenek konularında da hiç ayrılığımız yoktu. Bizden biri gibiydi adeta. Eski bir milli sürat patenci olarak geldiği Erzurum’da geçen süre içerisinde yerli milli sporcularımıza çok şey verdi. Bir çok milli sporcumuzun gelişiminde onun imzası var. Bugün eğer Avrupa’da yapılan yarışlarda madalya filan alıyorsak bu biraz da onun sayesindedir.

Her iki çocuğu da Erzurum’da doğan Artur Sultangaliyev ile yolumuz buraya kadarmış. Federasyon yönetimi, parasal konularda anlaşma sağlayamayınca 30 Haziran itibariyle buzda Artur Sultangaliyev dönemi de bitmiş oldu. Seviyoruz onu, razı gitmiş olduğunu umuyoruz.

İyi bir Türk dostu da olan ve özellikle yurt dışında bir Türk gibi Türkiye’yi temsil eden Artur’a yeni yaşamında başarı dilerken, onu çok özleyeceğimizi peşinen söylemiş olayım.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumArtur
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.